Julkaistu

Ei riit?! Vaihtoehto SATA-komiteamietinn?lle. Julkistaminen torstaina 9.12. kello 12.30. Tervetuloa!

Kirjan julkistaminen & keskustelu torstaina 9.12. kello 12.30 Pikkuparlamentissa, Arkadiankatu 3, Helsinki. Tervetuloa!

Ei riitä! sisältää vaihtoehdon SATA-komiteamietinnölle. Kirjan julkistamisessa keskustelemassa kansanedustaja Erkki Tuomioja, VTT Arja Alho ja Vapaus valita toisin -verkoston jäseniä. Valtiosihteeri Eeva Kuuskoski ja ministeri Lauri Ihalainen kommentoivat.

Vapaus valita toisin -verkosto haastaa kirjassaan puolueet ja eduskuntavaaliehdokkaat ja esittää 120 euron ensikorotusta perusturvaan. Sen jälkeen on luotava kattava perustulo ja palattava tuloeroja tasaavaan politiikkaan verotuksen ja asumistuen avulla. 120 euron korotuksen taloudellinen nettovaikutus on alle 140 miljoonaa euroa. Perusturvan korotus menee suoraan kulutukseen ja tasaisempi tulonjako edistää talouskasvua.

Komiteamietinnön on työstänyt VTT Arja Alho. Sitä ovat kommentoineet Heikki Hiilamo, Pertti Honkanen, Jouko Kajanoja, Erkki Tuomioja ja Vapaus valita toisin -yhdistyksen hallitus.

Arja Alho:
EI RIITÄ! 120 EUROA LISÄÄ PERUSTURVAAN
Into-kirja, nidottu, ISBN 978-952-264-021-5

 

INTO/Jaana Airaksinen, jaana.airaksinen@mondediplo.fi, 045 6334495
Arvostelukappaleet: arvostelukappaleet@kurvinkirja.fi