Julkaistu

Guggenheim-pamfletti julkistetaan ma 30.1. klo 13.00

Gutguttaako?

Kaarin Taipaleen toimittama Guggenheimin varjossa -pamfletti julkistetaan ma 30.1. klo 13.00 Pressiklubilla (Helsingin Asemaravintolan 2. kerroksessa The Pullman Barin yhteydessä). Tervetuloa! Tilaisuudessa Voima-lehden toimtusjohtaja Tuomas Rantanen haastattelee kirjan kirjoittajia. Tarjolla pientä purtavaa.

Pamfletti pureutuu tarkemmin polttavaan aiheeseen ja esittelee Guggenheim-Helsinkiä eri kanteilta. Pamfletissa tietoa myös Guggenheim-säätiöstä ja muista Guggenheim-hankkeista. Kaupunkitutkija TkT Kaarin Taipale pohtii Guggenheim-Helsinki-hanketta uuden selvityksen valossa ja kysyy, kenelle kaupunkia kehitetään. Kiasman entinen johtaja Tuula Karjalainen pohtii, mitä Guggenheimin tulo merkitsisi suomalaiselle taiteelle ja taidemuseoille. Aalto-yliopiston tutkija Patrizia Hongisto miettii Guggenheimia kaupunkimarkkinoinnin välineenä. Tilastokeskuksen tutkija Aku Alanen pohtii Guggenheimin merkitystä Helsingin taloudelle. Entinen Helsingin kaupunginvaltuuston puheenjohtaja ja kansanedustaja Arja Alho kertoo, miten hankkeita myydään päätöksentekijöille.

Kirja on toteutettu yhteistyössä Dochakuka ry:n kanssa.

Taipale, Kaarin (toim.)
Guggenheimin varjossa
ISBN: 978-952-264-134-2

Iso kansikuva täällä.

Juho Paavola
juho.paavola@intokustannus.fi
050-3308893

Arvostelukappaleet
arvostelukappaleet@kurvinkirja.fi