Julkaistu

Into aloittaa Suoran l?hetyksen

Tervetuloa keskustelemaan kirjailijan kanssa Innon SUORASSA LÄHETYKSESSÄ. Live-keskustelu räjähtää käyntiin sosiaalisen median temmellyskentällä Facebookissa tiistaina 18.9.2012 kello 10-14 tällä sivulla.

Lähetyskauden aloittaa Esko Seppänen, joka potkii keskustelua ehkäpä eurokriisin suuntaan. Miten ulos ahdingosta? Mureneeko euro? Muuttuko EU kiistojen kentäksi? Onko Suomi “saksanseisoja”?

Sana on vapaa sekä kirjailijalla että muilla keskustelijoilla. Tule mukaan luomaan uutta päivänpoliittista pöhinää ja katsomaan mihin keskustelu voi johtaa.

Seppäsen jälkeen syksyn mittaan SUORASSA LÄHETYKSESSÄ chattailevat muutkin sanavalmiit Into-kirjailijat. Seuraavaksi mediataloja perkaavat nuoret ärhäkät journalistit, Vihreän Langan päätoimittaja Juha Honkonen ja STT-Lehtikuvan toimittaja Jussi Lankinen tiistaina 2.10. kello 10-14. Ilmoitamme uusista keskustelijoista ja keskusteluajoista Suoran lähetyksen sivuilla ja Innon Facebook-sivuilla. Pysy linjoilla!

Lisätietoja Emumunaus-kirjasta täällä.
Katso Emu-video.

Milla Karppinen
Into Kustannus
050-5513310
milla.karppinen@intokustannus.fi