Julkaistu

Suomen ensimmäinen matekirja johdattaa voimajuoman saloihin

Johanna Pohjolan MATE – ETELÄ-AMERIKAN VOIMAJUOMA julkistetaan keskiviikkona 30.10. kello 17-21 osoitteessa Tauko, Kanavaranta 15, Helsinki. Pientä ohjelmaa kello 18 jälkeen. Tervetuloa!

Mate on mainio juoma, jonka suosio Suomessa kasvaa. Se piristää kahvia lempeämmin, tukee laihdutusta ja sisältää enemmän antioksidantteja kuin vihreä tee tai punaviini. Etelä-Amerikassa mate on sosiaalinen ja kiireetön elämäntapa. Se oli intiaanien pyhä luonnontuote ja Che Guevaran lempijuoma, joka kolahti myös suomalaisiin siirtolaisiin 1900-luvun alussa.

Suomen ensimmäinen matekirja sisältää hauskaa tietoa ja vinkkejä niin aloitteleville kuin kokeneillekin matenjuojille. Upeasti kuvitettu tietokirja vie lukijan elämysmatkalle Etelä-Amerikkaan ja opastaa maten kulttuuriin.

Johanna Pohjola, VTM, on Etelä-Amerikkaan erikoistunut toimittaja. Hän on asunut Argentiinassa, tehnyt antropologian gradunsa matesta ja juonut matea satoja litroja. Pohjola työskentelee parhaillaan Journalisti-lehden toimittajana.

Johanna Pohjola: MATE – ETELÄ-AMERIKAN VOIMAJUOMA
ISBN 978-952-264-258-5, Into-taito, 192 sivua, sid., ovh 35 €
Kansikuva: http://www.intokustannus.fi/images/isotkannet/Mate.jpg

Arvostelukappaleet:
arvostelukappaleet@kurvinkirja.fi

Lisätiedot:
Milla Karppinen, milla.karppinen@intokustannus.fi, 050 551 3310