Julkaistu

Kopomaa , Timo

Timo Kopomaa on kaupunkitutkija ja valtiotieteiden tohtori. Kopomaan tutkimuskiinnostusten taustalla on laaja kysymys elinympäristön tilallisen vaihtelun yhteydestä kaupunkimaisen elämäntavan muutoksiin. Hän on tutkinut myös kännykän arkistumista ja muotoutumista osaksi ihmisten elämäntapaa ja vuorovaikutusta. Kopomaan Kännykkäyhteiskunnan synty -kirja on käännetty englanniksi ja japaniksi.

Timo Kopomaa on paljasjalkainen stadilainen. Hän asuu Helsingin Maunulassa kehittyvässä 1950-luvun lähiössä. Hänen suosikkipaikkojaan ovat kesällä leppoisa Uimastadion ja talvella loistava Brahen luistinrata Kalliossa. Kopomaan
harrastuksiin kuuluvat joukkuepelit, uinti ja saunominen, ready made -taide, Johnny Spy -yhtye ja metsätontin siistiminen.

Error: View 49e934c16e may not exist