Antakaa meid?n esitell? Teille kev??n Into-kirjat.

Into Kustannuksen kevättiedote

Maailmassa tapahtuu aina uutta, tehdään uusia keksintöjä tieteen ja teollisuuden alalla, solmitaan uusia sopimuksia, luodaan uusia taideteoksia. Niihin on tutustuttava, niissä on oltava mukana, jos mielimme pysyä ajan tasalla – olla kulttuurikansa.

Into Kustannuksen kevät on kansallinen ja kansainvälinen merkkitapaus. Kaunokirjallisuuden saralla maailmalla mainetta niittänyt, useille kielille käännetty Sergei Lukjanenkon Yöpartio antaa kaikille scifin ja trillerin ystäville tilaisuuden mitä miellyttävimmän lukuhetken viettoon. Edgar Rice Burroughsin uusina painoksina julkaistavat John Carter -kirjat Marsin sankari ja Marsin jumalat ovat maailmankuuluja seikkailuromaaneja. Ne laitetaan levitykseen maaliskuussa, kun elokuvateattereihin saapuu Hollywood-spektaakkeli John Carter.

Antakaa meidän esitellä Teille uusimmat Into-tietokirjat. Lasse Bergin Kalaharin aamunkoitto – miten ihmisestä tuli ihminen avaa uusia katsantokantoja lajimme kehitykseen. Professori Heikki Patomäen Eurokriisin anatomia tähtää maanosaamme riivaavien talousongelmien ratkaisemiseen. Tiedonjulkistamisen valtionpalkinnon saanut Hanna Nikkanen pohtii tietoverkkoja vapauden ja valvonnan välineenä teoksessa Verkko ja vapaus.

Suurten kokeilujen, monien keksintöjen ja parannusten tulos on Into-pamfletti, jossa käytännöllisyys, lukuvarmuus ja ulkonäkö ovat olleet valttia. Yhteiskuntatieteiden tohtori Erkki Vettenniemi selvittää seikkaperäisesti vuosisadan suurinta doping- ja mediaskandaalia pamfletissaan Lahden ansa. Oikeustieteen tohtori Erkki Aurejärvi häikäisee itsensä Lasse Lehtisen kiistakirjoituksessaan Tupakkateollisuuden kuolemankauppiaat.

Jokaisessa Into-kirjassa Teitä odottaa suuri elämys, miellyttävä yllätys ja piristävä seikkailu, jotka ovat yhtä tärkeitä kuin ruumiillinen virkistys konsanaan. Teillä on mahdollisuus tutustua kevään muotopuhtaisiin Into-kirjoihin osoitteessa täällä.

Kutkuttavaa kirjakevättä,

David Taskinen, lukumies

045 6334495
jaana.airaksinen@intokustannus.fi

050 4363170
mika.ronkko@intokustannus.fi

 

Jaa tämä: