Antti Rautiaisen PLANEETAN SUURIN JA VIILEIN julkistetaan 19.4.

Antti Rautiaisen PLANEETAN SUURIN JA VIILEIN – Tositarinoita Venäjältä julkistetaan 19.4. Kirjasto 10:ssä klo 14.00

Julkistaminen tapahtuu yhdessä DJ Stalingradin Eksoduksen kanssa, jonka Rautiainen on suomentanut. Tilaisuudessa Rautiainen ja Stalingrad keskustelevat kirjojensa teemoista ja Venäjästä. Tervetuloa!

“Suomalainen anarkisti sai lähtöpassit Venäjältä – määriteltiin turvallisuusuhaksi” – Suomen Kuvalehti 2.4.2012

Pamfletti kuvaa rakkaudella venäläistä asennetta ja itsetuntoa. Villissä idässä asiat hoidetaan omalla tavalla. Viranomaisiin ei voi luottaa, mutta monet ryhmittymät kamppailevat aktiivisesti paremman Venäjän puolesta. Antti Rautiainen ruotii niin vallanpitäjiä kuin oppositiota, fasisteja ja antifasisteja. Hän nivoo yhteen Venäjän tapahtumia yksilöiden kautta. Huomiota saa esimerkiksi Stanislav Markelov, tunnettu ihmisoikeusasianajaja, ja hänen murhaajansa, äärioikeistoaktiivi Nikita Tihonov. Kirjassa kerrotaan myös venäläisistä mielenosoituskäytännöistä, villeistä taidetempauksista ja monista muista venäläisen arjen erikoisuuksista.

Antti Rautiainen on kirjoittanut Voiman verkkolehti Fifiin kolumneja vuodesta 2008 nimellä Veli Itäläinen. Nyt hän voi esiintyä ensimmäisen kerran omalla nimellään, vaikka ei ihan toivotuista syistä, kun hänen oleskelulupansa peruttiin. Hän toivoo voivansa muuttaa takaisin Venäjälle, hän jatkaa myös Fifin kolumnistina, nyt omalla nimellään. Kirjoittamisen ohella Rautiainen on vaikuttanut aktiivisesti kansalaisliikkeissä.

ISBN: 978-952-264-132-8
Kategoria: Into-pamfletti
Ilmestyminen: 04/2012
Sidosasu: Nid.
ovh: 17.00 €

arvostelukappaleet@intokustannus.fi
Juho Paavola 050 3308893, juho.paavola@intokustannus.fi
Jaana Airaksinen 045 633 4495, jaana.airaksinen@intokustannus.fi

Jaa tämä: