Asiaton oleskelu kielletty tiistaina 9.8. klo 12

Suomen paperittomia siirtolaisia käsittelevä tietokirja ASIATON OLESKELU KIELLETTY julkaistaan tiistaina 9.8. klo 12-13.30 Pressiklubilla (Pullman Barin yläkerta, Helsingin rautatieasema). Tervetuloa!

Ulkomaalaislaista ja paperittomien asemasta keskustelemassa kirjan kirjoittaja, sosiologi Mervi Leppäkorpi, ulkomaalaistutkintaan erikoistunut komisario Jouko Ikonen, Suomen Amnestyn ihmisoikeustyön johtaja Päivi Mattila ja Vapaa liikkuvuus -verkoston Katja Tuominen. Keskustelua fasilitoi toimittaja ja tietokirjailija Jussi Förbom.

ASIATON OLESKELU KIELLETTY – TUTKIMUSMATKALLA PAPERITTOMIEN SUOMESSA tarttuu Eurooppaa ja myös Suomea koettelevaan laittomien siirtolaisten ongelmaan. On ongelmallista, että ihmisistä puhutaan laittomina. Euroopassa paperittomien kanssa arkensa jakanut Mervi Leppäkorpi ehti tottua todellisuuteen, jossa myös paperiton on oman elämänsä toimija ja yksilö.

Mervi Leppäkorpi on Latinalaiseen Amerikkaan ja kehityskysymyksiin keskittynyt sosiologi. Hän on viettänyt aikuisikänsä Saksassa, Boliviassa ja Suomessa.

Into-tieto, nidottu, ISBN 978-952264-037-6, 256 s.

Arvostelukappaleet: arvostelukappaleet@kurvinkirja.fi

Lisätietoja:
Into Kustannus
Mika Rönkkö, mika.ronkko@mondediplo.fi, puh. 050 4362170

Lataa iso kansikuva täältä.

 

Jaa tämä: