Innon kirjailijat Jyväskylän Kirjamessuilla 25.–26.11.2023

Into Kustannuksen kirjailijat Hannu Laakso, Jonimatti Joutsijärvi, Ville-Juhani Sutinen ja Kuparikettu esiintyvät Jyväskylän Kirjamessuilla. Tule tapaamaan heitä! Kirjat ovat myynnissä messuilla Rosebudin osastolla.

Hannu Laakso: Me Lintuset
la 25.11. klo 11.00 Kompassi-lava

Lähde luontoseikkailuun telkänpoikasten matkassa! Vaikuttavin luontovalokuvin kuvitetussa lastenkirjassa seurataan telkkäpoikueen seikkailua takaisin pesimälammelleen. Helppolukuinen kirjasarja yhdistää tiedon, tarinan ja upeat luontokuvat.

Jonimatti Joutsijärvi: Mirkka Rekola – Elämä joka ei koskaan tule kokonaan esiin
la 25.11. klo 12.00 Valo-lava

Ensimmäinen elämäkertateos rakastetusta ja palkitusta runoilijasta. Mirkka Rekolan elämä avaa erityisiä näkökulmia paitsi runouteen myös seksuaalivähemmistöjen asemaan ja poliittisten ääriliikkeiden historiaan sodanjälkeisessä Suomessa.

Samassa keskustelussa mukana Warelian Jari Olavi Hiltunen kirjallaan runoilijalegenda Anna Ahmatovasta.

Ville-Juhani Sutinen: Hajonneen maailman käyttöohje
la 25.11. klo 12.30 Jyväsjärvi-lava

Ilmastonmuutos kiihtyy ja ekologinen romahdus lähestyy. Me tiedämme sen, mutta emme pysty muuttamaan toimintaamme riittävän nopeasti. Onko peli siis menetetty? Ville-Juhani Sutinen etsii tuoretta näkökulmaa aiheeseen. Entä jos paras, mihin me pystymme, on sopeutuminen hitaaseen katastrofiin?

Kuparikettu: Nykynoidan käsikirja
la 25.11. klo 15.00 Silta-lava
la 25.11. klo 16.00 Kirjaharju-lava

Kirja kertoo Kupariketun elämästä nykynoitana 2020-luvulla, somen aikakaudella. Pääsemme noituuden historian jalanjäljille ja syventymään salaperäiseen, voimakkaaseen, kapinoivaan, parantavaan ja tuhoavaan noidan arkkityyppiin sekä nykynoituuteen ja siihen liittyviin ilmiöihin.

Jaa tämä: