Into donkkaa tykimmin alatyylill?

Innon alatyyliset kirjauutuudet rehevöittävät kirjasyksyä:

Mr. Fish: Pilakuvia perseestä I

Partaveitsenterävä satiiri silpoo militaristit, kaiken maailman tekopyhistelijät, George W. Bushin, Barack Obaman, rasistit ja muut fakiirit. Mr. Fishin piirtämät kuvat kertovat sen mitä ei voi sanoa. Ne on pakko nähdä.
Mr. Fish on pilapiirtäjä ja kirjailija, joka käyttää myös oikeaa nimeään (Dwayne Booth). Hänen päräyttäviä töitään julkaistaan sivilisaatiomme arvostetuimissa joukkoviestimissä, joita ovat muun muassa Harpers´s, Los Angeles Times, Huffington Post, Village Voice, Vanity Fair, Z Magazine ja Slate.
ISBN: 978-952-264-152-6 Into-sarjis, nid. 70 s., suom., Jenni Hurme 
Alkuperäisteos: Go Fish

 

Adam Mansbach & Ricardo Cortés: Nyt vittu nukkumaan

Kansainvälinen bestseller Nyt vittu nukkumaan on pöksyt kasteleva kirja vittuuntuneille vanhemmille. Se kertoo siitä vaietusta kärsimyksestä, kun iltasadut on luettu eikä pikku kullanmuru vieläkään nuku. Kirja sopii niin tuoreille, vanhoille kuin odottavillekin vanhemmille. Sitä ei kuitenkaan suositella luettavaksi lapsille.
Adam Mansbachin ronskisti kirjoittama ja Ricardo Cortésin suloisesti kuvittama kirja saavutti Yhdysvalloissa suuren suosion. Se nousi Amazon.comin bestseller-listan ykköseksi jo ennen ilmestymistään. Kirjasta on tehty englanniksi myös äänikirja, jonka lukee näyttelijä Samuel L. Jackson.

ISBN: 978-952-264-151-9, Into-sarjis, nelivärinen, sid. 32 s., suom: Kaj Lipponen, alkuperäisteos: Go the Fuck to Sleep

 

 

Lisätiedot ja ontuvat ajopuujalkavitsit:
timo.forss@intokustannus.fi
040-5332961
arvostelukappaleet@kurvinkirja.fi
www.intokustannus.fi

 

 

Jaa tämä: