Into Kustannuksen kukkea kirjakevät 2016

Into Kustannuksen kirjakevät 2016 on kukkeampi kuin koskaan. Sirpa Ylösen Opas hevosharrastukseen on herkkua kaikille heppapöpeille. Homoille ja homonmielisille suosittelemme parrakkaan itävaltalaisen euroviisuvoittajan Conchita Wurstin omaelämäkertaaMinä Conchita, We are Unstoppable.

Skandinaavisen dekkarin terävintä, tyylikkäintä ja eleganteinta kärkeä edustaa ruotsalaisen Denise Rudbergin Toinen toista pahempi. Tutkiva toimittaja ja kasarmien kasvatti Pentti Sainio ei jätä kiveäkään kääntämättä teoksessaan Armeijan hukatut miljardit – Suomen sotajohdon salaisuudet.

Tulevaisuuden valoisista visoista vastaa energinen energia-asiantuntija Janne Käpylehto. Hän sähköistää tunnelman kirjallaan Auringosta sähköt kotiin, kerrostaloon ja yritykseen. Jos haluat hoitaa itsesi kondikseen lue Ulla Lehtosen Syö itsesi terveeksi – 100 puutarhakasvia ruokana ja rohtona ja toimi kirjan antamien ohjeiden mukaan.

Ai niin, lisätäänpä vielä, että idän ihmemaiden palkittu erityisasiantuntija Kniivilän Kalle julkaisee myös uuden kirjan. Neuvostomaan lapset – Baltian venäläiset kertoo Viron, Latvian ja Liettuan venäläisvähemmistöistä.

Tsekkaa koko kevään setti täältä tai täältä.

 

 

arvostelukappaleet@intokustannus.fi

lisätiedot:

timo.forss@intokustannus.fi

mika.ronkko@intokustannus.fi

Jaa tämä: