Into sähköistää kirjansa

Into tarjoaa lähes kaikki kirjansa sähköisinä uudessa verkkokaupassaan 12.1.2010 alkaen. Vaikka Suomessa e-kirjojen kysyntä on vielä vähäistä, uskomme tilanteen muuttuvan parissa vuodessa. Lähdemme liikkeelle ensimmäisten joukossa varautuaksemme kasvavaan kysyntään. Nykyaikainen lukijakin saa pitää pamflettinsa.

Innon e-kirjat ovat ainakin aluksi epub- ja pdf-tiedostomuodossa. Epub on avoin standardi uudelleen juoksutettavalle tekstille. Se toimii pdf-tiedostomuotoa sulavammin eikä prosessoi koko tiedostoa kerralla. Epub soveltuu erityisen hyvin luettavaksi monilta e-kirja-lukureilta ja mobiililaitteilta.

“Emme ainakaan aluksi kiusaa lukijoitamme suojaamalla kirjoja drm-tekniikalla (Digital Rights Management), sillä nykytekniikalla se tekee e-kirjasta vähemmän käytettävän ja se on helposti murrettavissa”, sanoo Into Kustannuksen toimitusjohtaja Jaana Airaksinen.

Laatukustantaminen on yhteiskunnille tärkeämpää kuin koskaan aikaisemmin. Sähkökirjojen edullisuus voi lisätä hyödyllistä tietovirtaa ja auttaa kustannusmaailmaa vastaamaan ympäristökriisiin. E-kirjojen hyödyntäminen vaatii kuitenkin laajaa keskustelua ja aloitteellisuutta, jota mekin pyrimme osaltamme edistämään.

Innon uudet nettisivut avataan 12.1.2010 kello 10.00 osoitteessa www.intokustannus.fi

Tiedotustilaisuus e-kirjoista ja uusista verkkosivuista
Tiistaina 12.1.2010 kello 13.00-14.00
Pressiklubilla (Pullman Bar, Helsingin rautatieasema).
Keskustelemassa Petri Stenman, Nina Kairisalo, Mikael Kallavuo, Milla Karppinen ja Jaana Airaksinen.
Tervetuloa!

Milla Karppinen
milla.karppinen@mondediplo.fi
puh. 050 551 3310

Jaana Airaksinen
jaana.airaksinen@mondediplo.fi
puh. 045 633 4495

 

Jaa tämä: