Juhana Petterssonin esikoisromaani Sokerisamurai julkistetaan 13.3.

Stellan kiihkein unelma on tulla kaikkien haluamaksi poptähdeksi. Lumi on Hesessä uurastava drop-out. Kaksikosta mankeloidaan bändi nimeltä Sugar Samurai – silkkaa herkkyyttä, aitoutta ja seksiä. Erottuakseen muista bändeistä Stella ja Lumi päättävät esittää rakastavaisia.

Juhana Petterssonin esikoisromaani SOKERISAMURAI on häpeilemätön kuvaus julkisuuden ja musiikkiteollisuuden maailmasta. Mikä on todellista, kun kaikki ympärillä on show’ta, feikkausta ja hyväksikäyttöä?

Juhana Pettersson on helsinkiläinen tv-tuottaja, roolipelitaiteilija, toimittaja ja kirjailija. Hänen merkittävin roolipeliteoksensa on yhdessä Mike Pohjolan kanssa tekemä larppi Luminescence. Siinä 20 pelaajaa eläytyi syöpäpotilaiden rooleihin alusvaatteisillaan huoneessa, jonka lattialla oli 800 kiloa puolikarkeaa vehnäjauhoa.

SOKERISAMURAI julkistetaan keskiviikkona 13.3. kello 19 alkaen Porvoonkadun baarissa (Porvoonkatu 19, Helsinki). Tyttöbändeistä kirjailijan kanssa keskustelee muusikko ja tv-juontaja Maria “Nuppu” Stenros. Tervetuloa!

Juhana Pettersson: SOKERISAMURAI
ISBN: 978-952-264-201-1, sidottu, suositushinta 29 €
Lataa iso kansikuva: www.intokustannus.fi/images/isotkannet/sokerisamurai.jpg

Arvostelukappaleet / arvostelukappaleet@kurvinkirja.fi
Into / Milla Karppinen, milla.karppinen@intokustannus.fi, 050 551 3310

Sugar Samurain bändisivut http://sokerisamurai.net/
Juhana Petterssonin kotisivut www.juhanapettersson.com

Jaa tämä: