Jussi F?rbomin Hallan vaara julkistetaan 29.9. Kansalaisinfossa

Jussi Förbomin pamfletti HALLAN VAARA – MERKINTÖJÄ MAAHANMUUTON PUHETAVOISTA julkistetaan keskiviikkona 29.9. kello 12.30 Pikkuparlamentin Kansalaisinfossa (Eduskunnan lisärakennus, Arkadiankatu 3, Helsinki).

Tilaisuudessa toimittaja-kirjailija Anu Silfverberg haastattelee
kirjailija Jussi Förbomia, kokoomuksen kansanedustaja Ben Zyskowiczia ja SDP:n varapuheenjohtaja Maria Guzeninaa. Tervetuloa!

HALLAN VAARA kertoo pelosta ja inhosta eduskunnassa. Miten kansanedustajat valitsevat sanansa, kun he keskustelevat turvapaikanhakijoista ja turvapaikkapolitiikasta? Pitääkö paikkansa, että maahanmuuttokeskustelu on koventunut vasta viime vuosina, vai olisiko sittenkin niin, että kovia puheita on valtavirran politiikassa pidetty jo paljon kauemmin?

Mitä siis sanoi eturivin kokoomuslainen somalialaisten perheenyhdistämisestä vuonna 2009, entä mitä sdp:n maahanmuutto-ohjelman laatija maan tavasta vuonna 2008? Onko poliittinen keskusteu inhimillistä, vai ovatko kansanedustajat puheillaan tehneet yhteiskunnalle karhunpalveluksen ja antaneet ihmisille luvan pelätä?

Jussi Förbom on vapaa toimittaja, joka vietti kuuman kesän kansanedustajien puheiden parissa.

Jussi Förbom:
HALLAN VAARA – MERKINTÖJÄ MAAHANMUUTON PUHETAVOISTA
Intopamfletti, nidottu, ISBN 978-952-01-0517-4

Iso kansikuva: www.intokustannus.fi/images/isotkannet/hallanvaara_kansi.jpg

LIKE/Nora Varjama
nora.varjama@like.fi
050 547 6868

INTO/Jaana Airaksinen
jaana.airaksinen@mondediplo.fi,
045 6334495

Arvostelukappaleet:
arvostelukappaleet@kurvinkirja.fi

 

Jaa tämä: