Sinimaaria  Kangas

Eettisen lihansyönnin käsikirja

24.90 

OVH: 27  €

Tilattavissa

ISBN: 9789527190258

Kirjoittaja: Sinimaaria Kangas

Julkaisuajankohta: 10 / 2017

Sivumäärä: 252

OVH: 27  €

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osastot: ,
Avainsanat tuotteelle , , , , ,
Jaa tämä:

 

Voiko broileri elää hyvän elämän? Kuinka valkohäntäkauriista tulee lihaa? Millaisissa oloissa sika voi toteuttaa lajityypillisiä käyttäytymistarpeitaan? Onko teuraskuljetuksille vaihtoehtoja? Millainen naudanlihantuotanto on järkevintä ympäristön kannalta? Onko luomu aina eläin- ja ympätistöeettisempää kuin tavanomainen tuotanto? Miten lihaa voi hankkia suoraan tuottajalta?

Eettisen lihansyönnin käsikirja on opas ruoan alkuperästä kiinnostuneille kuluttajille, jotka haluavat syödä mahdollisimman eläinystävällisesti ja ympäristökestävästi tuotettua lihaa, tuottajan osaa unohtamatta. Sivuilla vieraillaan monenkirjavilla lihantuotantotiloilla ja pyrähdetään välillä myös Atlantin taakse. Tuottajien lisäksi aihetta pohditaan kirjassa muidenkin alan ajattelijoiden ja asiantuntijoiden kanssa.

Sinimaaria Kangas on yhteiskuntatieteiden maisteri ja toimittaja, joka on tutustunut tuotantoeläinten todellisuuteen eri puolilla maailmaa. Hän on aiemmin julkaissut sekä tieto- että kaunokirjallisia teoksia.

Julkaisija:
logo-pieni

Sinimaaria Kangas on vapaa toimittaja ja kirjailija, joka on jakanut valtaosan elämästään hevosten kanssa niin Suomessa kuin Yhdysvalloissakin. Hän löytänyt matkan varrelta useamman sielunhevosen. 2017 ilmestyvä Sielunhevonen on hänen toinen romaaninsa. Kangas on julkaissut yhdessä Lucia Stengerin kanssa 2016 kirjan Keppareiden kyydissä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Eettisen lihansyönnin käsikirja”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ei löytynyt tälle tuotteelle.