Ale!

Jari  Tamminen

Häiriköt – Kulttuurihäirinnän aakkoset

27.00 € 10.00 € sis alv

OVH: 29.00  €

Häiriköt on runsaasti kuvitettu tietokirja ja ensimmäinen kulttuurihäirintää laajasti käsittelevä kotimainen teos. Se perkaa mainontaa ja tarjoaa ilmiöstä ainutlaatuisen läpileikkauksen.

Tilattavissa

ISBN: 9789522641663

Kirjoittaja: Jari Tamminen

Julkaisuajankohta: 06 / 2013

Sivumäärä: 208

OVH: 29.00  €

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osasto:
Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , , , ,

Häiriköt on runsaasti kuvitettu tietokirja kulttuurihäirintänä (culture jamming) tunnetusta ilmiöstä. Teos lisää medialukutaitoa ja antaa välineitä tulkita mediaa, taloutta ja politiikkaa.

Kulttuurihäiritsijät käyttävät laillisia ja laittomia keinoja luodakseen häiriötä mainostajien ja kansalaisten väliin. Joidenkin taideteokset roikkuvat gallerioiden seinillä, osa kyseenalaistaa kadunvarsimainokset tärvelemällä ne. Toiset valtaavat kaupunkitilaa tai esiintyvät julkisissa tilaisuuksissa.

Yritysten lisäksi poliittiset puolueet ja poliitikot tukeutuvat yhä vain enemmän mainontaan. Mainonta puolestaan on vahvasti visuaalista. Häiriköt perkaa mainontaa, analysoi ja purkaa mainosviestejä.

Jaa tämä:
Jari_Tamminen_c_Voima.jpg

Jari Tamminen on Voima-lehden toimittaja. Hän on seurannut into­himoisen kriittisesti markkinointi­viestintää 1990-luvulta alkaen.

Jaa tämä:

Ei löytynyt tälle tuotteelle.

Jaa tämä:

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen tuotearvio tuotteelle “Häiriköt – Kulttuurihäirinnän aakkoset”

Todista että olet ihminen allaolevassa kentässä. *