Sinimaaria Kangas &   Lucia Stenger

Keppareiden kyydissä – Keppihevosharrastuksen ABC

16.90  sis alv

OVH: 26  €

Tilattavissa

ISBN: 9789527190135

Kirjoittaja: Sinimaaria Kangas &  Lucia Stenger

Julkaisuajankohta: 8 / 2016

Sivumäärä: 136

OVH: 26  €

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osastot: ,
Avainsanat tuotteelle , ,
Jaa tämä:

Keppihevosharrastus on levinnyt viime vuosina huimasti sekä verkossa että kentällä. Innokkaat kepparikasvattajat valmistavat omaan käyttöön ja toisilleen hevosia, jotka ovat parhaimmillaan upeita käsityötaidonnäytteitä. Tosiharrastajan talliin kertyy niitä usein kymmenittäin. Kepparikansa treenaa hevosillaan ratsastusta, luo niiden tähdittämiä videoita sekä järjestää alan leirejä ja kilpailuja SM-kisoja myöten. Lajien kirjossa riittää valinnanvaraa näyttelyistä korkeushyppyyn ja keskiaikaiseen ratsastukseen.

Keppareiden kyydissä on ensimmäinen kattava kirja keppareista ja keppariharrastuksesta. Se kertoo miten hevosia kasvatetaan, mitä niiden kanssa voi tehdä ja miten hauskaa puuha on. Vanhemmille lukijoille se tarjoaa näköalan siihen, miten valloittavaa ja voimaannuttavaa on luoda oma maailma ja hallita sitä suvereenisti.

Lucia Stenger (Lusse) harrastaa innokkaasti niin keppareita kuin oikeita hevosia. Hänellä on oma keppihevostalli lussentalli.weebly.com ja Instagramissa @lussentalli.

Sinimaaria Kangas kirjoittaa työkseen ja ratsastaa huvikseen tyttärensä Lucian kanssa, etupäässä kepittömillä hevosilla.

Julkaisija:
logo-pieni

No post found

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Keppareiden kyydissä – Keppihevosharrastuksen ABC”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ei löytynyt tälle tuotteelle.