Ale!

Victoria   Aveyard

Kruunun kirous

norm. 22.00 
Innon hinta: 18.90 

Lisäosa Victoria Aveyardin huikeaan Hopea-fantasiasarjaan!

Tilattavissa

ISBN: 9789527269008

Kirjoittaja: Victoria  Aveyard

Julkaisuajankohta: 04 / 2018

Sivumäärä: 178

Suomentaja: Jussi Korhonen

Alkuperäinen nimi: Cruel Crown

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osastot: ,
Avainsanat tuotteelle , , , , ,
Jaa tämä:

Kruunun kirous on syventävä lisäosa Victoria Aveyardin Hopea-fantasiasarjaan. Kahden naisen tarinat valottavat Nortan veristä menneisyyttä ja sarjan huikeiden hahmojen taustoja. Kirjassa on myös Victoria Aveyardin haastattelu, jossa YA-fantasian supernainen kertoo, mikä häntä inspiroi ja miten sarjan hahmot ja juoni syntyvät.

Kuningattaren laulu kertoo, mitä tapahtui kuningatar Corianelle, prinssi Calin äidille, jonka paikan ilkeä kuningatar Elara myöhemmin otti. Teräksiset arvet paljastaa, miten Purppurakaartin sisukas kapteeni Diana Farley tapasi Barrow’n sisarukset ja mitä Punaisten vastarintaliikkeessä tapahtui ennen ensimmäistä Punaisten vallankumousta.

Victoria Aveyard alkoi kirjoittaa nuorten fantasiasarjaa valmistuttuaan elokuvakäsikirjoittajaksi. Punaisesta kuningattaresta tuli välittömästi suurmenestys Yhdysvalloissa. Toimintaa ja pippurisia naissankareita arvostava Aveyard on luvannut aina tehdä parhaansa, ettei lukijalla koskaan olisi tylsää hänen kirjojensa parissa. Huippusuositun Hopea-sarjan neljäs ja viimeinen osa, Sodan myrsky julkaistaan suomeksi syksyllä 2018.

Kirja kustantajan sivulla: Kruunun kirous

Julkaisija:
logo-pieni

No post found

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kruunun kirous”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ei löytynyt tälle tuotteelle.