Ale!

Luke  Harding

Mafiavaltio

28.00 € 6.90 € sis alv

OVH: 30.00  €

Mafiavaltio on hiuksianostattava kirja The Guardianin toimittajan kokemuksista 2000-luvun Venäjällä, kun hän joutui perheineen salaisen tiedustelupalvelun ahdistamaksi.

Tilattavissa

ISBN: 9789522641618

Kirjoittaja: Luke Harding

Julkaisuajankohta: 10 / 2012

Sivumäärä: 340

Suomentaja: Jarkko S. Tuusvuori

Alkuperäinen nimi: Mafia State

OVH: 30.00  €

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osasto:
Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , ,

Kolme kuukautta sen jälkeen kun saavuin Venäjälle The Guardianin uudeksi toimistopäälliköksi, palasin illallisilta kotiin. Aluksi kaikki näytti hyvältä.

Sitten näin sen – oudon yksityiskohdan. Poikani makuuhuoneen ikkuna oli apposen auki. Avoimen ikkunan tarjoamaa synkkää symbolismia ei ollut vaikea tulkita. Pidä varasi tai lapsellesi käy huonosti. Löysin itseni täysin uudesta maailmasta, jossa vallitsivat roistomaisten vihollisten tuntemattomat säännöt. Keitä he ovat? Kuka heidät lähetti?

Mafiavaltio on The Guardianin kirjeenvaihtajan Luke Hardingin riipaiseva tilitys Kremlin salakavalista keinoista kohdella niin kutsuttuja ”vihollisiaan”, kuten ihmisoikeustyöntekijöitä, läntisiä diplomaatteja, oppositioaktivisteja ja toimittajia. Kirjan oikeudet on myyty useaan maahan.

Mafia State The Guardianin sivuilla

Mafiavaltio suomalaisessa mediassa:
Luke Harding, Venäjän vihollinen, Helsingin Sanomat

Jaa tämä:
luke_harding-4510

Luke Harding on Guardianin palkittu ulkomaankirjeenvaihtaja. Hän on raportoinut Delhistä, Berliinistä ja Moskovasta ja tehnyt juttuja Afganistanin, Irakin ja Libyan sodista. Hänen ensimmäinen suomennettu kirjansa Mafiavaltio (Into 2012) on hiuksianostattava tositarina brittiläisen toimittajan kokemuksista 2000-luvun Venäjällä. Sittemmin Into on suomentanut kaksi muutakin Hardingin tosielämän trilleria eli Snowden – Maailman halutuin mies ja yhdessä David Leighin kanssa kirjoitetun Assange-kirjan, joka kertoo kaunistelemattoman tosielämän jännitystarinan WikiLeaksistä, Assangesta ja muista ihmisistä, jotka joutuivat vaaraan uskoessaan vapaaseen tietoon. Vaiennettu –  Agentti Litvinenkon murha ja Venäjän sota lännen kanssa julkaistaan lokakuussa 2017. Harding asuu Hertfordshiressä Englannissa.

Jaa tämä:

Ei löytynyt tälle tuotteelle.

Jaa tämä:

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen tuotearvio tuotteelle “Mafiavaltio”

Todista että olet ihminen allaolevassa kentässä. *