Jussi  Marttinen

Palvelukseen halutaan robotti – tekoäly ja tulevaisuuden työelämä

24.90  sis alv

OVH: 27  €

Tilattavissa

ISBN: 9789527190937

Kirjoittaja: Jussi Marttinen

Julkaisuajankohta: 01 / 2018

Sivumäärä: 256

OVH: 27  €

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osastot: ,
Avainsanat tuotteelle , , , , , ,
Jaa tämä:

Tuleeko ihmistyöstä tekoälyn yleistyessä tarpeetonta? Tekeekö robotti tulevaisuudessa ihmisen työn? Aiheuttaako automatisaatio massatyöttömyyden? Onko joillain aloilla odotettavissa muuta kuin kurjuutta?

Tekoäly, automatisaatio ja robotisaatio ovat aikamme taikasanoja ja monen mielessä myös uhkakuvia. Olipa kyse sitten uusista mahdollisuuksista tai ihmistyöntekijöitä uhkaavasta tilanteesta, suuria muutoksia on väistämättä edessä teknologian kehittyessä.

Jussi Marttinen selvittää teoksessa, mitä automatisaation yleistyessä oikeasti tapahtuu ja ketä pitäisi uskoa, kun arvioidaan sen vaikutuksia työelämään ja tulevaisuuden työnjakoon ihmisten ja robottien kesken. Kirjan tavoite on luoda aiheesta kokonaiskuva sekä hälventää aiheeseen liittyviä aiheettomia pelkoja ja epäilyksiä. Marttinen esittelee kirjassa kattavasti automaation historiaa ja aiheesta tehtyjä tutkimuksia sekä robottien käyttömahdollisuuksia nyt ja lähitulevaisuudessa.

Jussi Marttinen (s. 1991) on konetekniikan diplomi-insinööri. Hän työskentelee Meyerin telakalla Turussa automaatioinsinöörinä.

Kirja kustantajan sivuilla: Palvelukseen halutaan robotti

 

 

Julkaisija:
logo-pieni

No post found

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Palvelukseen halutaan robotti – tekoäly ja tulevaisuuden työelämä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ei löytynyt tälle tuotteelle.