Ale!

Mai Jia 

Pimeä voima

norm. 33.00 
Innon hinta: 28.90 

Mai Jian palkittu vakoilutrilleri sukeltaa syvälle kryptoanalyysin kiehtovaan maailmaan.

Tilattavissa

ISBN: 9789527190951

Kirjoittaja: Mai Jia 

Julkaisuajankohta: 07 / 2018

Sivumäärä: 376

Suomentaja: Rauno Sainio

Alkuperäinen nimi: Ansuan

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osastot: ,
Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , ,
Jaa tämä:

“Kryptoanalyysia pidetään yksinäisenä ja julmana tehtävänä, joka vaatii älyn, kokemuksen ja suunnattomien lahjojen lisäksi satumaista tuuria. Sellaista tuuria ei voi etsimällä löytää, sillä sitä tarjoilee vain kohtalo. Jos sitä haluaa, pitää olla valmis odottamaan kärsivällisesti, odottamaan kunnes sydän palaa poroksi, odottamaan kunnes valtameret kuivuvat ja kivet mätänevät, ja sitten odottamaan vielä lisää.” 

Sinä et varmasti ole sinä
minä en varmasti ole minä
tämä pöytä ei varmasti ole tämä pöytä
tämä liitutaulu ei varmasti ole tämä liitutaulu
päivä ei varmasti ole päivä
päivänvalo ei varmasti ole päivänvaloa 

Salaliittojen, nerojen, vallankumouksellisten ja hirvittävien moraalisten valintojen maailmassa ihmiset uhraavat kaiken salaisuuksille – kunnes ne lopulta tuhoavat heidät.

Pimeä voima sukeltaa syvälle kiinalaisen tiedusteluyksikön synkkään ytimeen. Kirjan päähenkilöt ovat poikkeuksellisen kuulonsa vuoksi viestitiedustelijaksi värvätty sokea maalaismies, lahjakas mutta erikoinen nuori matemaatikko, unissaan viholliskoodeja murtava kryptoanalyysin veteraani sekä vietnamilaisen sotilaan ruumis.

Mai Jia (s. 1964) on Kiinan palkituimpia ja luetuimpia nykykirjailijoita, jonka teoksia on Kiinassa myyty miljoonia kappaleita. Vuosia Kiinan tiedustelupalvelussa työskennellyt Mai Jia, oikealta nimeltään Jiang Benhu, on kirjoittanut neljä romaania, joista on myös tehty tv- ja elokuvasovituksia. Pimeä voima toi Mai Jialle arvostetun kiinalaisen Mao Dun -kirjallisuuspalkinnon vuonna 2008. Se on itsenäinen jatko-osa 2017 suomeksi julkaistulle romaanille Koodinmurtaja (Aula & Co).

Kirja kustantajan sivuilla: Pimeä voima

Julkaisija:
logo-pieni

No post found

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Pimeä voima”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ei löytynyt tälle tuotteelle.