Christoph  Ribbat

Ravintolassa – Ruoan maukas historia

29.00 € sis alv

OVH:  €

Tilattavissa

ISBN: 9789527190456

Kirjoittaja: Christoph Ribbat

Julkaisuajankohta: 5 / 2017

Sivumäärä: 200

Suomentaja: Otto Lappalainen

Alkuperäinen nimi: Im Restaurant

OVH:  €

Lataa painokelpoinen kansikuva

(Tuote)Osastot: ,

Ravintolan historiaa maukkaasti kuvaavassa teoksessaan Christoph Ribbat kokoaa yhteen keittiöhenkilökunnan ja mestarikokkien, tarjoilijoiden ja filosofien sekä herkkusuiden ja sosiologien kiehtovia kokemuksia ravintolamaailmassa.

Vuonna 1917 Frances Donovan hakee tarjoilijan töitä chicagolaisesta ravintolasta. Hänen on elätettävä perheensä, ja lisäksi hän tekee kenttätutkimusta sosiologian tutkimuksiinsa Chicagon yliopistossa. Hänen havainnoistaan rakentuu mielenkiintoinen tarina elämästä ravintoloiden ovien molemmin puolin.

Francesin kokemusten rinnalla Christoph Ribbat kertoo nykymuotoisten ravintoloiden synnystä 1700-luvun loppupuolen Pariisissa ja niiden kehityksestä sekä pikaruokaloiksi että kuuluisten keittiömestarien tähdittämiksi fine dining -paikoiksi. Kirja vilisee historiallisia henkilöhahmoja ja kuuluisia keittiömestareita kuten Paul Bocuse, Eckart Witzigmann ja Ferran Adrià.

Christoph Ribbat (s. 1968) on tutkija ja Amerikan kulttuurin ja historian professori Paderbornin yliopistossa Saksassa.

Julkaisija:
logo-pieni

Jaa tämä:
No post found

Ei löytynyt tälle tuotteelle.

Jaa tämä:

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen tuotearvio tuotteelle “Ravintolassa – Ruoan maukas historia”

Todista että olet ihminen allaolevassa kentässä. *