Ale!

Wilhelm  Schmid

Tyyneys – Mitä saavutamme ikääntymisen myötä?

norm. 26.00  Innon hinta: 9.90 

Tilattavissa

ISBN: 9789527190043

Kirjoittaja: Wilhelm Schmid

Julkaisuajankohta: 6 / 2016

Sivumäärä: 116

Suomentaja: Raija-Liisa Viirret

Alkuperäinen nimi: Gelassenheit

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osastot: ,
Jaa tämä:

Mielentyyneys yhdistetään usein ikääntymiseen ja vanhuuteen, mutta nopeatempoisessa nykymaailmassa sen tavoittaminen ei välttämättä ole itsestäänselvyys. Saksalainen filosofi Wilhelm Schmid käsittelee menestysteoksessaan Tyyneysvanhenemisen taitoa. Miten elämästä voi nauttia parhaiten tässä elämänvaiheessa? Mitä uusia mahdollisuuksia ikääntyminen tuo mukanaan?

Tyyneys johdattelee lukijan miettimään, miten oman ainutlaatuisen elämänkokemuksen voi jalostaa viisaaksi tyyneydeksi, kun elämän väistämätön päätepiste lähestyy. Schmid kirjoittaa elämäniloisesti ja syvällisesti tärkeästä aiheesta, ja kirja sopii myös nuoremmille lukijoille – se avaa näkymän koko elämän kirjoon.

Wilhelm Schmid on Berliinissä asuva filosofi. Hän on opettanut filosofiaa Erfurtin yliopistossa Saksassa ja toiminut dosenttina muissakin yliopistoissa. Nykyisin hän keskittyy kirjoittamaan tärkeistä asioista suurelle yleisölle filosofisesti. Tyyneyttä on Saksassa myyty jo lähes puoli miljoonaa kappaletta. Schmidiltä on aikaisemmin suomennettu teos Onni (Ajatus 2009).

Julkaisija:
logo-pieni

Artikkeleita ei löytynyt.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tyyneys – Mitä saavutamme ikääntymisen myötä?”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ei löytynyt tälle tuotteelle.