Yu  Hua

Xu Sanguanin elämä ja verikaupat

24.90  sis alv

OVH: 30  €

Tilattavissa

ISBN: 9789527190661

Kirjoittaja: Yu Hua

Julkaisuajankohta: 7 / 2017

Sivumäärä: 307

Suomentaja: Rauno Sainio

OVH: 30  €

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osastot: ,
Avainsanat tuotteelle , ,
Jaa tämä:

Xu Sanguanin elämä ja verikaupat on kertomus viisihenkisen työläisperheen elämästä ja edesottamuksista Maon ajan Kiinassa.

Kaupunginsairaalan verivastaava Li maksaa terveille miehille 35 yuania kahdesta kulhollisesta verta. Monelle summa vastaa puolen vuoden palkkaa, ja verikaupoista saatavilla tienesteillä rakennetaan taloja ja valloitetaan vaimoja. Eräänä päivänä myös silkkitehtaalla työskentelevä Xu Sanguan päättää  luovuttaa verta. Pian kaupungin kaunotar Xu Yulan on hemmoteltu nalkkiin ja tuleva appiukkokin saatu taivuteltua luopumaan tyttärestään.

Vuosien saatossa ajat muuttuvat vaikeiksi Xu Sanguan pitää vaimonsa ja kolme poikaansa leivän syrjässä kiinni verikaupoilla. Mutta millainen kohtalo odottaa perheenisää, kun vastoinkäymiset alkavat seurata toisiaan ja vierailut verivastaava Lin luona tihenevät?

Yu Hua (s. 1960) on kansainvälisesti palkittu kiinalainen nykykirjailija, jonka teoksia on käännetty useille eri kielille. Yu Hua varttui kulttuurivallankumouksen aikana, ja teema on esillä useissa hänen teoksissaan. Yu Hualta on aiemmin julkaistu suomeksi teos Elämänkaari (Aula & Co, 2016).

Julkaisija:
logo-pieni

No post found

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Xu Sanguanin elämä ja verikaupat”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Todista että olet ihminen allaolevassa kentässä. *

Ei löytynyt tälle tuotteelle.