KOMPASTUKSIA – Vammaispoliittinen pamfletti julki ma 7.11. klo 13

“Meidän on sanottava, ettei meistä saa puhua miten tahansa.”

Amu Urhosen KOMPASTUKSIA – VAMMAISPOLIITTINEN PAMFLETTI julkistetaan ma 7.11.2011 klo 13 Lasipalatsissa Helsingin kaupunginkirjaston Kohtaamispaikassa (Mannerheimintie 22-24, sisään kuten Ravintola Lasipalatsiin, 2. kerros). Tervetuloa! Tilaisuudessa Kynnys ry:n toiminnanjohtaja Kalle Könkkölä haastattelee Urhosta. Tarjolla pientä purtavaa.

KOMPASTUKSIA on kirja siitä, mitä 30 vuotta vammaisena ihmisenä, 13 vuotta vammaisten ihmisoikeusliikkeen aktivistina ja 10 vuotta puoluepolitiikassa on opettanut. Urhonen tuo esille vammaisen näkökulmaa monipuolisesti, purevasti ja hauskasti. Monet kokemukset ja sattumukset saavat tragikoomisia piirteitä. Tärkeintä on saada aikaan muutos parempaan. Muutos on jo alkanut, mutta sitä ei saa päästää loppumaan. Avatkaamme suumme, keskustelkaamme! Kirjassa on myös monia käytännön ehdotuksia siihen, mitä on tehtävä.

Kompastuksia on toteutettu yhteistyössä Kynnys ry:n kanssa.

Amu Urhonen (s. 1980) on Kynnys ry:n puheenjohtaja. Hän opiskelee teologiaa Helsingin yliopistossa ja sosiaalipolitiikkaa Tampereen yliopistossa. Urhonen on vihreä varavaltuutettu Tampereella ja vihreiden puoluevaltuuskunnan varapuheenjohtaja. Hän on kiinnostunut vammaispolitiikan lisäksi erityisesti koulutus-, tasa-arvo-, yhdenvertaisuus-, kehitysyhteistyö- ja terveydenhuoltokysymyksistä.

Kirja on toteutettu yhdessä Kynnys ry:n kanssa.

Amu Urhonen:
Kompastuksia. Vammaispoliittinen pamfletti.
Into, nidottu, ISBN: 978-952-01-0620-1
Lataa iso kansikuva täältä.

Jaana Airaksinen, jaana.airaksinen@mondediplo.fi, 0456334495
Arvostelukappaleet: arvostelukappaleet@kurvinkirja.fi

Jaa tämä: