Kondomikirja julki 25.4.

Tiia Aarnipuun ja Petja Aarnipuun Kondomikirja julkistetaan Kiasma-kaupan aulassa (Mannerheiminaukio 2, Helsinki) 25.4.2012 klo 14.30. Tarjolla kuoharia, kondomeja ja kuplivaa vappumieltä. Tervetuloa!

Kuplivassa kortonkikavalkadissa mukana kondomikirjailija Tiia Aarnipuu, Suomen ainoa kondomineuvos Leif Grotell, Hiv-tukikeskuksen toiminnanjohtaja Irma Pahlman sekä Into Kustannuksen kumiprikaati. Haastattelijana kesäkumiguru Jusu Lounela.

Kondomikirja on kunnianosoitus itseään suuremmalle pikkuesineelle. Kondomi ärsyttää ja kiihottaa, se ei jätä ketään kylmäksi. Useimmilla meistä on jonkinlaisia kortonkikokemuksia. Lapsena sillä on leikitty ja aikuisena se on mahdollistanut nautinnon ilman tautien tai raskauden pelkoa. Se on myös nolottanut, latistanut tunnelmaa, mennyt rikki tai löytynyt väärästä paikasta. Mutta millaisia olivat kumit, kun ne vielä tehtiin lampaansuolesta? Ketkä niitä silloin ostivat? Mikä kortsussa oikein nolottaa ja miksi se jää fiksuiltakin ihmisiltä joskus käyttämättä?

Tiia Aarnipuu ja Petja Aarnipuu: Kondomikirja (Into)

ISBN: 978-952-264-122-9 sid. 100 s. 
ovh: 27.00 €

www.intokustannus.fi/kirja/kondomikirja/

“Olin kahdeksan, kun ystäväni Krista tiesi kertoa, että kondomi on sellainen, joka laitetaan päälle, jos haluaa tehdä lapsia, muttei halua lapsia. Minä ajattelin, että vitsi miten idioottia! Se oli tyhmintä mitä olin kuullut”, muistelee Essi. Teemu ei halua varastoida kondomeja: “Ostan niitä tarpeen mukaan. Olen ehdollistunut siihen, että jo se ostaminen on kamalan kiihottavaa. Se on eräänlainen henkinen esileikki.”

timo.forss@intokustannus.fi 040 533 2961

arvostelukappaleet@kurvinkirja.fi

Jaa tämä: