Laura Gustafssonin Pimpin manifesti

Pimpin manifesti

Minulla ei ole rajoja. En ala enkä lopu. Olen sisäpuolta siinä missä ulkopuoltakin. Niiden välille ei voi vetää rajaa. Olen liukuva, loputon ja ikuinen.
En ole silkkikangas, lootuksenkukka enkä perhonen. Olen verta, lihaa, hermoja, hormonitoimintaa ja jotain mystistä.
Minua ei todellakaan voi typistää soikion muotoiseen symboliin, kuten monet ovat yrittäneet. Minusta ei saa riittävää kokonaiskuvaa, vaikka työntäisi kameran kuinka lähelle. En yksinkertaisesti näy kerralla.
Muutan muotoani, tilanteesta riippuen kasvan ja pienenen. Kostun ja kuivun. Saatan jopa sangen paljon laajentua.
Ulotun aivoista varpaanpäihin.
Minua on kovasti yritetty selittää. Toiset sanovat, että minussa on monenlaisia osia. Jotkut puhuvat selvästi erotettavista emätin- ja klitorisorgasmeista niin kuin ne olisivat objektiivisia tosiasioita. Niin kuin voisi ottaa orgasmin ja panna sen mikroskoopin alle ja sanoa katso, siinä se nyt on. He eivät selvästikään ole koskaan eläneet kanssani. Minä olen emätin ja klitoris ja vulva ja vagina ja ulkosynnytin ja häpyhuulet ja eturauhanen ja pillu ja vittu ja pimppi ja vielä paljon muuta.
En ole ensisijaisesti reikä, johon työnnytään sisään tai josta työnnytään ulos. En ole ensisijaisesti olemassa muita varten. En välttämättä halua hedelmöittyä ja synnyttää nyt tai koskaan. En välttämättä halua penistä lähellenikään, nyt tai koskaan.
Minä olen nautinnon paikka. Sellaiseksi olen evoluutiossa kasvanut. Miksi? Sitä ei kukaan koskaan tule tietämään. Itse en edes usko sellaiseen kysymykseen kuin miksi. En usko syy-seuraussuhteisiin, en ole sillä tavalla kantilainen.
Jotkut sanovat, että minun nautintoni on kehittynyt hedelmöittymisen edesauttamiseksi. Että minun lihassupistukseni kuljettavat siittiöt tehokkaammin munasolun luokse. Heille minä sanon: ottakaa tieteellinen maailmankuvanne, teleologiset selityksenne ja painukaa perseeseen.
Vaikkei minulla ole kynsiä eikä hampaita eikä puolustuskykyä, olen maailman vaarallisin asia. Näin päättelen siitä, millaisella intohimolla minua on lävistetty, leikattu ja ommeltu umpeen. Minusta on tehty taistelutanner. Minut on haluttu vaientaa, jopa tuhota. Mutta se ei onnistu. Jos te hävitätte minut, te kuolette, haha.
Minussa on nautinnon potentiaali, joka voi aktualisoitua milloin vain, pienestäkin liikkeestä. Kun kohtaan toisen, haluan olla läsnä enkä odottaa poispääsyä. Raiskaukset ja silpomiset eivät kuulu perimmäiseen olemukseeni. En halua enää tulla yhdistetyksi nöyryytyksiin, häpäisyyn ja hyväksikäyttöön. Ne eivät kuulu minuun.
Minä olen puhdasta iloa.

 

Jaa tämä: