Leppoisa opas huusholliin mullistaa laiskankin suhteen kodinhoitoon

Miten pestä vessa kahdessa minuutissa tai suunnitella kerralla viikon ateriat? Mitkä ovat ne muutamat siivousvälineet, joilla selviää liasta kuin liasta? Kuinka saada tilaa tavarakaaokseen?

Leppoisa opas huusholliin vie lukijan hauskaan, ekologiseen ja simppeliin arkeen. Kenenkään koti ei ole koko ajan mallikunnossa. Kirja innostaa unohtamaan täydellisyyden ja löytämään oman tavan siivota. Oikeilla välineillä se ei olekaan niin vaivalloista. Pienten rutiinien avulla arki rullaa ja löysäilyyn jää aikaa. Kirja sisältää paljon käytännön siivousvinkkejä, jotka kenen tahansa on helppo toteuttaa.

Saara Henriksson on tamperelainen kirjailija, toimittaja ja kotityöläinen, joka kotoa 17-vuotiaana muuttaessaan ei ollut eläessään pessyt koneellista pyykkiä. Aino-Maija Leinonen on tamperelainen siivousalan ammattilainen ja ammattijärjestäjä, joka kiinnostui ekologisista pesuaineista ja siivousmenetelmistä esikoisen ollessa vauva. Hän on työskennellyt kodinhoitajana ja kotisiivoojana, ja hänellä on siten ainutlaatuinen kokemus ja näkemys siitä, miltä tämän päivän kaupunkilaiskodeissa todella näyttää.

Saara Henriksson & Aino-Maija Leinonen: LEPPOISA OPAS HUUSHOLLIIN
Into-taito, nidottu, 208 sivua, suositushinta 23 €, ISBN 978-952-264-332-2
Lataa painokelpoinen kansikuva: www.intokustannus.fi/images/isotkannet/Leppoisaopashuusholliin.jpg

arvostelukappaleet@kurvinkirja.fi (kirja tulee painosta 21.10.)
Milla Karppinen, 050 551 3310, milla.karppinen@intokustannus.fi

Jaa tämä: