Libya, Fukushima ja muut Into Kustannuksen kev?tuutuudet

Into Kustannuksen valikoima laajenee jo nyt! Uusin aluevaltauksemme on kaunokirjallisuus. Tutustu kotimaiseen esikoiskirjailijaamme ja muihin ajankohtaisiin, innostaviin ja yllättäviin kevätuutuuksiimme! Huomaa uudet julkaisusarjamme INTO-kauno, INTO-tieto, INTO-pamfletti ja INTO-mini. Laajemmat kirjaesittelyt löytyvät oheisesta pdf-luettelosta.

Saara Henriksson:
Moby Doll
Romaani, jossa mies etsii naista ja nainen valasta.
INTO-kauno, ilm. 03/2011
*
Harri Leppänen:
Gaddafin kunnailla
Suomalainen insinööri silminnäkijänä Gaddafin Libyassa. Ajankohtainen käsikirja Libyan loisteliaaseen historiaan ja ristiriitaiseen nykypäivään.
INTO-tieto, ilm. 5/2011
*
Richard Rieser:
Mustat lasit – Vammaisuus valkokankaalla ja televisiossa
Vammaiset henkilöhahmot ovat valtavirtaelokuvissa tavallisia, mutta niiden vammaiskuva on usein kaukana todellisuudesta. Mustat lasit rohkaisee kyseenalaistamaan kaavamaisia käsityksiä ja näkemään moniulotteisen ihmisen.
INTO-tieto, ilm. 4/2011
*
Tapio Tamminen:
Islamin aseeton soturi – Ghaffar Khan ja talebanien synty
Kirja kertoo Pakistanin Gandhiksi kutsutun vapaustaistelijan elämästä ja valottaa samalla Intian, Pakistanin ja Afganistanin lähihistoriaa ja tapahtumia, jotka johtivat talebanliikkeen syntyyn.
INTO-tieto, ilm. 04/2011

*
Mervi Leppäkorpi:
Asiaton oleskelu kielletty
Eurooppaa ja huhujen mukaan myös Suomea koettelee laittomien maahanmuuttajien ongelma. Mervi Leppäkorpi on jakanut arkensa Euroopassa paperittomien kanssa. Kirja syntyi kyllästymisestä siirtolaisuuden, “ihmissalakuljetuksen” ja ihmisten paperittomuuden demonisointiin.
INTO-tieto, ilm. 5/2011
*
Risto Isomäki:
Ydinvoima Fukushiman jälkeen
Fukushiman onnettomuus todisti, että rannikoille rakennetut ydinvoimalat ovat varautuneet puutteellisesti tsunameja, maanjäristyksiä ja hirmumyrskyjen nostamia tulva-aaltoja vastaan. Mitä Fukushimassa tapahtui ja mitä olisi huonommalla onnella voinut tapahtua? Mitä muita ydinvoimaan liittyviä riskejä on tähän asti lakaistu maton alle?
INTO-pamfletti, ilm. 5/2011
*
Teppo Eskelinen:
Kehityksen loppu
Ymmärrettävänä ja ihmisten hyvinvoinnin kannalta merkityksellisenä käsitteenä kehitys on ohi. Kuitenkin sen tavoite, köyhyyden vähentäminen, on ajankohtaisempi kuin koskaan. Miten köyhyyttä voidaan vähentää tilanteessa, jossa kehitys on ohi?
INTO-pamfletti, ilm. 5/2011
*
Mika Rönkkö (toim.):
Toisenlaisen maailman manifesti
Kapuloita kasinotalouden rattaisiin, lääkkeitä maailman finanssoitumiseen, veronkiertoon ja ruokakriisiin. Kirja peilaa Attacin kymmenvuotista taivalta globalisaatioaallon harjalla Aasian talouslamasta globaaliin finanssikriisiin.
INTO-mini, ilm. 5/2011
*
Kaarin Taipale (toim.): 


Metropolipolitiikkaa! – Helsingin seudun hallinta ja ihmisten ääni
Helsingin seutu tarvitsee uuden metropolivaltuuston ja lähidemokratiaa. Tämä kirja jatkaa siitä, mihin valtioneuvoston metropoliselonteko päättyi.
INTO-mini, ilm. 03/2011

Lisätiedot
Jaana Airaksinen
jaana.airaksinen@mondediplo.fi
045 633 4495

Arvostelukappaleet:
arvostelukappaleet@kurvinkirja.fi

Lataa katalogi täältä.

Jaa tämä: