Miten maailma pelastetaan?

Oras Tynkkysen suurteos Pieni maailmanpelastusopas julkistetaan torstaina 23.5. kello 10 Rautatientorin isossa kirjateltassa Helsingissä. Tervetuloa! Tilaisuuden juontaa toimittaja Iida Simes.

Miljoonat näkevät nälkää. Olemme jopa tuhatkertaistaneet sukupuuttotahdin. Ihmisiä kidutetaan 150 maassa. Ja sitten on ilmastokriisi.

Onneksi on Pieni maailmanpelastusopas. Pieni suuri kirja käy läpi maailman kymmenen suurinta ongelmaa sodista huumeisiin ja ylikulutuksesta väestönkasvuun. Kirja ei pelkää pahimpiakaan pulmia, vaan antaa niille kymmenen ratkaisua. Lisäksi teos tarjoaa lukijalle kymmenen helppoa ja vähän vaativampaakin tekoa, joilla jokainen voi pelastaa maailmaa – edes ihan pikkaisen.

Oras Tynkkynen on harjoitellut maailman pelastamista yli 20 vuotta niin kansalaisjärjestöissä kuin kansanedustajanakin. Kirjaa hän on kirjoittanut kolmen vuoden ajan ympäri maailmaa: hotellissa Brysselissä, mökillä Muuramessa, junassa Saksassa ja lentokoneessa Atlantin yllä. Kokeneena kirjoittajana ja toimittajana Tynkkynen esittää monimutkaisetkin asiat tiiviisti, rennosti ja ymmärrettävästi. Eduskunnassa hän on ollut mm. tulevaisuus- ja ympäristövaliokuntien varapuheenjohtaja. Vuosina 2007-2011 Tynkkynen oli valtioneuvoston ilmastopoliittinen asiantuntija ja vastasi hallituksen ilmasto- ja energiapoliittisen tulevaisuusselonteon laatimisesta.

 

Oras Tynkkynen: Pieni maailmanpelastusopas
ISBN: 978-952-264-198-4
350 sivua, nidottu,
ovh 29 euroa

LISÄTIEDOT:
Tatu Matilainen,
tatu.matilainen@intokustannus.fi,
040 7462 617

Oras Tynkkynen,
Oras.Tynkkynen@eduskunta.fi,
050 512 1584

Arvostelukappaleet:
arvostelukappaleet@kurvinkirja.fi

 

Jaa tämä: