Pertti Simulan Käsikirja ihmiselle on radikaalisti erilainen elämäntaito-opas

Mitä on olla ihminen? Mitä on onnellisuus? Miten kohdata pelkoa ja ilkeyttä? Miksi rakkaus on niin vaikeaa? Kuinka hoitaa stressiä ja riippuvuutta? Miten luoda hyvä työyhteisö ja yhteiskunta?

Pertti Simulan KÄSIKIRJA IHMISELLE antaa eväitä elämään. Se sopii niin ammattilaisille kuin elämässä oppijoille – kaikille, jotka ovat kiinnostuneita toisten ja itsensä tuntemisesta. Kirja auttaa tiedostamaan inhimillisiä rikkauksia ja kohtaamaan ongelmatilanteita. Se on radikaalisti erilainen elämäntaito-opas, joka pohtii paitsi ihmisten myös yhteiskunnan hyvinvointia. Kirja sisältää selkeän ihmiskäsityksen ja menetelmäkuvauksen. Lukuisat esimerkit pohjautuvat käytännön tilanteisiin.

Pertti Simula (s. 1946) on filosofian maisteri, joka on työskennellyt terapeuttina, kouluttajana ja työnohjaajana 30 vuotta. Hän opiskeli integraalista psykoanalyysia Brasiliassa ja New Yorkissa ja hyödyntää yksilöterapiaa yhteisöjen kehittämistyössä. Tästä syntyi conscientia-menetelmä. Simula asuu São Paulossa ja käy Suomessa ja Ruotsissa säännöllisesti kouluttamassa eri alojen ammattilaisia. Hän on julkaissut kolme psykoanalyysia soveltavaa kirjaa.

Pertti Simula Helsingin Kirjamessuilla torstaina 24.10.2013:
10.30-12.00 Erityisesti opettajille suunnattu tietokirjailijaluento, Helsingin messukeskus, kongressisiiven 2 krs., sali 205.
17.00 Rosebudin osasto 6b109

Pertti Simula: KÄSIKIRJA IHMISELLE
ISBN 978-952-264-230-1, Into-tieto, 319 sivua, ovh 29 €
Kansikuva: http://www.intokustannus.fi/images/isotkannet/kasikirja_ihmiselle.jpg

Arvostelukappaleet:
arvostelukappaleet@kurvinkirja.fi

Lisätiedot:
Milla Karppinen, milla.karppinen@intokustannus.fi, 050 551 3310

Jaa tämä: