Radikaaleinta on arki julkistetaan 12.10. kello 12

Uusin Into-pamfletti RADIKAALEINTA ON ARKI julkistetaan tiistaina 12.10. kello 12 Pikkuparlamentin Kansalaisinfossa (Arkadiankatu 3, Helsinki)

Tilaisuudessa toimittaja Anu Silverbergin haastateltavana kirjan kirjoittajat Dan Koivulaakso, Anna Kontula, Jukka Peltokoski, Miika Saukkonen ja Tero Toivanen. Tervetuloa!

“Epätyypillisen työmarkkina-aseman työntekijöitä, prekariaattia, on jo kolmannes työvoimasta. Tämä miljoonan marginaali on tipahtanut perinteisen palkkatyöyhteiskunnan kelkasta, muttei välttämättä haikaile sinne takaisinkaan”, kirjoittajat toteavat ja esittävät miljoonan muutosvoiman manifestin.

RADIKAALEINTA ON ARKI haastaa kohtuullistamaan koko yhteiskunnan. Yhteiskuntaa ei muuteta pelkästään yksilöllisillä valinnoilla. Kaikille mielekäs, leppoisampi arki on järjestettävissä vain poliittisilla päätöksillä, joilla tasataan tuloeroja, uudistetaan koulutusjärjestelmä, mahdollistetaan itsensä työllistäminen ja taataan kaikille toimeentulo perustulon muodossa. Tässä myös uudella ay-liikkeellä on tehtävänsä. Tarinaa siivittävät Vasemmistonuorten Ilmianna pomosi -kampanjassa kerätyt tosielämän kertomukset tämän päivän työelämästä.

Koivulaakso, Dan, Kontula, Anna, Peltokoski, Jukka, Saukkonen Miika ja Toivanen, Tero
RADIKAALEINTA ON ARKI
Intopamfletti, nidottu, ISBN: 978-952-01-0521-1

Kirjoittajien esittelyt, kansikuva ja muut tiedot: http://www.intokustannus.fi/kirja/radikaaleinta_on_arki

Arjen radikaalit -blogi: http://arjenradikaalit.wordpress.com

Julkistaminen jatkuu illalla 12.10. kello 19 alkaen helsinkiläisessä We Got Beef -ravintolassa (Iso-Roobertinkatu 21). Illan aluksi punavihreät vaikuttajat keskustelevat kirjoittajien kanssa uusista yhteistyön mahdollisuuksista. Musiikkipuolesta vastaavat hiphop-artistit Hannibal ja Shaka. Vapaa pääsy. Tervetuloa!

 

INTO/Jaana Airaksinen, jaana.airaksinen@mondediplo.fi, 045 6334495
LIKE/Nora Varjama, nora.varjama@like.fi, 050 547 6868
Arvostelukappaleet: arvostelukappaleet@kurvinkirja.fi

 

Jaa tämä: