Serge Latouchen pamfletti J??hyv?iset kasvulle julkistetaan perjantaina 24.9. kello 12-13

Serge Latouchen pamfletti JÄÄHYVÄISET KASVULLE julkistetaan perjantaina 24.9. kello 12-13 Tiedekuntasalissa, Vanha ylioppilastalo, Mannerheimintie 3, Helsinki.

Tilaisuudessa haastateltavana professori-kirjailija Serge Latouche. Häntä haastattelevat Vihreä uusjako -kirjan kirjoittajat Jarna Pasanen ja Marko Ulvila. Tervetuloa!

JÄÄHYVÄISET KASVULLE on opas kohtuuden yhteiskuntaan. Talouskasvun pakko uhkaa ajaa meidät taloudelliseen ja inhimilliseen katastrofiin. Vielä on kuitenkin aikaa hahmotella vaihtoehtoja, kasvuriippuvuudesta voi vapautua. Pariisin yliopiston (paris-Sud) taloustieteen emeritusprofessori kertoo miten se tehdään. Degrowth-liikkeen isä Serge Latouche visioi kasvun purkamisen hyvän kierteen.

Ranskalainen taloustieteilijä Serge Latouche on tunnettu kehityskriittinen ajattelija. Hän on monitieteellisen La Revue du Mauss -aikakauslehden tutkija ja GRAEEP (Groupe de recherche en anthropologie,épistémologie et économie de la pauvreté) -tutkimusryhmän johtaja. Hän on kirjoittanut parikymmentä kirjaa globaalista kehityksestä, kehityskritiikistä ja kasvun purkamisesta.

Serge Latouche osallistuu Kasvu murroksessa -konferenssiin, jossa hän puhuu lehdistötilaisuuden jälkeen (kello 13.30): www.degrowthfinland.fi/konferenssi/ohjelma

Serge Latouche:
JÄÄHYVÄISET KASVULLE
Intopamfletti, nidottu,
ISBN 978-952-01-0530-3

INTO/Mika Rönkkö
mika.ronkko@mondediplo.fi
050 4362170

LIKE/Nora Varjama
nora.varjama@like.fi
050 547 6868

Arvostelukappaleet:
arvostelukappaleet@kurvinkirja.fi

 

Jaa tämä: