Tammilehto kertoo miten helvetti estet??n

Miten helvetti estetään?

Olli Tammilehdon uusi tietokirja KYLMÄ SUIHKU – ILMASTOKATASTROFIN TORJUNTA JA NOPEA YHTEISKUNNALLINEN MUUTOS julkistetaan tiistaina 13.11. klo 14.30-15.30 Pressiklubilla (Helsingin Rautatieasemalla Pullman Barin yläkerrassa). Tervetuloa! Keskustelussa mukana eduskunnan tulevaisuusvaliokunnan varapuheenjohtaja Oras Tynkkynen ja professori Ilmo Massa. Tilaisuuden vetää Into Kustannuksen Tatu Matilainen. Paikalla on pientä purtavaa.

Ihmiskunta jatkaa maapallon lämmittämistä, vaikka ilmastonmuutos johtaa katastofiin. Olli Tammilehto esittää teoksessaan, että ilmastokatastrofia eivät estä päästökauppa, “puhtaat” jättivoimalat ja muut insinöörien kehittelemät tekniset näennäisratkaisut. Hänen mukaansa ne vievät vain ojasta allikkoon, sillä ne pönkittävät niitä samoja yhteiskunnallisia rakenteita, jotka ovat syypäitä ilmastonmuutokseen. Tammilehto väittää, että katastrofi voidaan estää vain nopealla ja laajalla yhteiskunnallisella muutoksella. Mitä sanovat Oras Tynkkynen ja Ilmo Massa?

Olli Tammilehto on vapaa tutkija ja tietokirjailija. Hänen aiempia teoksiaan ovat muun muassa Rahdin rikokset – Kansainvälisten tavarakuljetusten ekologiset ja yhteiskunnalliset seuraukset (2009) sekä Maailman tilan kootut selitykset (1998).

“Rahdin rikokset vakuuttaa tehokaasti siitä, että menon on muututtava, muuten planeettamme ei pian ole asumiskelpoinen edes rikkaille.” – Pekka Wahlstedt, Helsingin Sanomat

“Maailman tilan kootut selitykset jos mikä on valtavan suuren, hyvin järjestetyn, perustellun ja selkeästi esitellyn tiedon julkistamista.” – Eero Ojanen, Helsingin Sanomat

KIRJAN TIEDOT:
Olli Tammilehto: Kylmä suihku – Ilmastokatastrofin torjunta ja nopea yhteiskunnallinen muutos
Into, nidottu, 247 sivua, ISBN 978-952-264-158-8
Iso kansikuva: http://www.intokustannus.fi/images/isotkannet/kylma776suihku_cover.jpg

LISÄTIEDOT:
Tatu Matilainen, tatu.matilainen@intokustannus.fi, puh. 040 7462 617
arvostelukappaleet@kurvinkirja.fi
www.intokustannus.fi

Jaa tämä: