Ty?taisteluopas & ty?taistelun tulevaisuus, 6.9. klo 13-14.30

Kalevi Höltän uusi kirja TYÖTAISTELUOPAS julkistetaan tiistaina 6.9. kello 13.00-14.30 Kansalaisinfossa (eduskunnan lisärakennuksessa Mannerheimintien varrella, Arkadiankatu 3). Tervetuloa! Työtaistelun tulevaisuus -keskustelussa mukana Kalevi Hölttä, Tehyn puheenjohtaja Jaana Laitinen-Pesola, Rakennusliiton toinen puheenjohtaja Kyösti Suokas, telakan pääluottamusmies Ilpo Haaja ja Metalliliiton lakimies Matleena Engblom. Keskustelun vetää Jaana Airaksinen. Tarjolla on pientä purtavaa.

Suunnitteletko lakkoa? TYÖTAISTELUOPAS on työntekijän tärkein käsikirja: Mikä on työtaistelu ja miten se järjestetään? Mitä eri keinoja työntekijät voivat käyttää? Mitä taktiikoita ja tekniikoita kannattaa käyttää? Mitä lain mukaan saa tehdä ja mitä ei? TYÖTAISTELUOPAS on tarkoitettu etenkin ammattiyhdistysten aktivisteille ja luottamusmiehille, ja se sopii oppikirjaksi esimerkiksi ammattiosastoille.

Lakko-oikeus on EU-Suomessa jatkuvan uhan alla. Mitä tapahtuu työntekijöiden ja työnantajien väliselle neuvottelujärjestelmälle?

Kalevi Hölttä on oikeustieteen lisensiaatti, joka on toiminut pitkään ammattiyhdistysjuristina ja ammattiliiton johtotehtävissä.

Kalevi Hölttä:
TYÖTAISTELUOPAS
Into-pamfletti, nidottu, ISBN 978-952-264-074-1
Iso kansikuva täältä.

 

Jaana Airaksinen, jaana.airaksinen@intokustannus.fi, 045 633 4495
Tatu Matilainen, tatu.matilainen@intokustannus.fi, 040 7462 617
Arvostelukappaleet: arvostelukappaleet@kurvinkirja.fi

Jaa tämä: