Uutiset | Into Kustannus

Uutiset

Aino Kiven esikoisromaani julkaistaan perjantaina

Teatteriohjaaja ja dramaturgi Aino Kiven esikoisromaani Maailman kaunein tyttö julkaistaan perjantaina 23.9.2016 kello 17.30 alkaen Epäihmisyyden museon kahvilassa Tiivistämöllä Helsingin Suvilahdessa, tervetuloa! Toimittaja Maria Säkö haastattelee Aino Kiveä kello 18, myös kirjailija Laura Gustafsson osallistuu keskusteluun. Julkistustilaisuus jatkuu Tiivistämöllä ohjelmallisten iltamien merkeissä koko perjantai-illan.

Maailman kaunein tyttö on säkenöivä romaani sisaruudesta ja symbioottisesta rakkaudesta, joka seuraa neljää sisarta kolmella vuosikymmenellä. Tarina alkaa vuodesta 1994, kun Kurt Cobain on juuri kuollut, ja eräs täydellisen onnellinen perhe viettää kesälomaa saaressa. Tapahtuu petos, jonka kaiut kiirivät pitkälle nykyaikaan. Parikymmentä vuotta myöhemmin perheen nuorin tytär ryhtyy selvittämään, mitä vanhimmalle sisarelle oikein tapahtui.

Aino Kivi on 30-vuotias teatteriohjaaja, jonka ohjaama “hellä tulkinta Huovisen klassikosta” Havukka-ahon ajattelija sai lauantaina ensi-iltansa Joensuun kaupunginteatterissa. Hän on kirjoittanut näytelmiä, tehnyt dramatisointeja ja ollut esitysdramaturgi. Kivi on valmistunut Teatterikorkeakoulun lisäksi teatteritieteestä Helsingin yliopistosta ja Kriittisen korkeakoulun kirjoittajalinjalta. Tällä hetkellä hän on ohjaaja Joensuun kaupunginteatterissa.

Aino Kivi: MAAILMAN KAUNEIN TYTTÖ
ISBN: 978-952-264-401-5, 330 sivua
Tilaa Innon verkkokaupasta suoraan kotiin kannettuna:
intokustannus.fi/kirja/maailman_kaunein_tytto

Jaa tämä:

Huippuekonomisti Ha-Joon Chang vierailee Suomessa 28.9.

Suosittu taloustieteilijä Ha-Joon Chang vierailee Helsingissä keskiviikkona 28.9. ja puhuu Eduskunnassa ja Helsingin yliopistolla: 
– Kello 14.30 Ha-Joon Chang esitelmöi Kansalaisinfossa (Arkadiankatu 3) eduskunnan globaaliryhmän kutsusta. Hän puhuu siitä, mitä historia ja tutkimus kertovat taloudellisen kehityksen edellytyksistä. Kansanedustajat Satu Hassi (vihr) ja Hanna Sarkkinen (vas) kommentoivat. Useaan kertaan palkittu Chang on tutkinut aihetta kehitysmaiden, Aasian nousevien talouksien ja teollisuusmaiden näkökulmasta.
– Kello 16 Ha-Joon Chang johdattaa Helsingin yliopiston Porthaniassa (sali III) viimeisimmän bestseller-kirjan Taloustiede – käyttäjän opas (Into) teemoihin, kommentoijana muiden muassa maailmanpolitiikan professori Heikki Patomäki.
Tilaisuudet ovat englanninkielisiä, vapaa pääsy, tervetuloa!

Chang on arvostettu taloustieteen popularisoija. Hän on todennut, että kapitalismi on huonoin mahdollinen talousjärjestelmä – kaikkia muita lukuun ottamatta. Mutta meidän ei kuitenkaan tarvitse alistua markkinoiden orjiksi.

Kirjassaan Chang selvittää vetävästi, kuinka taloustiedettä voi soveltaa todellisessa elämässä. Chang kertoo luennossaan, mitä taloustiede voi ja ei voi kertoa maailmasta. Olennaista Changin ajattelussa on se, että hän ei syötä valmiita totuuksia vaan antaa välineet ymmärtää taloutta itse.

“Pyrin aina kun mahdollista paljastamaan talousteorioiden perusoletukset, jotta lukijat voivat itse arvioida niiden totuudenmukaisuutta ja uskottavuutta. Selitän myös, miten talouslukuja määritellään ja lasketaan ja miksei niihin kannata suhtautua objektiivisina totuuksina samaan tapaan kuin elefantin painoon”, Chang sanoo.

Prospect Magazine on nimennyt eteläkorealaisen Ha-Joo Changin yhdeksi maailman kahdestakymmenestä tärkeimmästä ajattelijasta. Changin teoksia on käännetty 37 kielelle ja myyty lähes kaksi miljoonaa kappaletta ympäri maailmaa. Hän on myös voittanut Wassily Leontief -palkinnon rajoja rikkovasta talousajattelusta.

Changin edellistä bestselleriä “23 tosiasiaa kapitalismista” on myyty maailmanlaajuisesti yli miljoona kappaletta, pokkari nyt Innon verkkokaupasta viidellä edurolla!

Jaa tämä:

Anneli Auerin Murhalesken muistelmat on ilmestynyt

Anneli Auerin Murhalesken muistelmat on ilmestynyt.  Kirja on tilattavissa Innon verkkokaupasta ja toimitetaan postin kannettavaksi vielä tänään:
intokustannus.fi/kirja/murhalesken-muistelmat

Murhalesken muistelmat on saatavilla myös Rosebudin kirjakaupoista, Akateemisesta, Suomalaisesta kirjakaupasta ja Prismoista ja useista nettikaupoista. Myös äänikirja on ilmestynyt BookBeatiltä.

Anneli Auer esiintyy illan Perjantai-ohjelmassa YLE TV2 klo 21. Huomenna lauantaina 17.9. Auer esiintyy Suomalaisessa Kirjakaupassa Tampereella (Hämeenkatu 18) klo 13 maanantaina 19.9. Turun Akateemisessa Kirjakaupassa (Kristiinankatu 11) klo 17.

Kirja on myynyt poikkeuksellisen hyvin ennakkoon ja herättänyt paljon kiinnostusta.

Kustantajan lausunnot: Jaana Airaksinen, puh. 045 6334495 (jaana.airaksinen@intokustannus.fi)

Anneli Auerin haastattelupyynnöt: Riikka Kämppi, puh. 040 5729733 (riikka.kamppi@intokustannus.fi)

Arvostelukappaleet: arvostelukappaleet@intokustannus.fi


 

Anneli Auers Murhalesken muistelmat har publicerats

Murhalesken muistelmat är till salu i Akademiska bokhandeln och Suomalainen kirjakauppa samt Prisma-affärer och flera nätbutiker. Dessutom publiceras boken som ljudbok på BookBeat.

Anneli Auer gästar idag programmet Fredag på YLE TV2 kl. 21. På lördag 17.9 besöker Auer Suomalainen Kirjakauppa i Tammerfors (Tavastgatan 18) kl. 13 och på måndag 19.9 Akademiska bokhandeln i Åbo (Kristinegatan 11) kl. 17.

Boken har väckt stort intresse redan nu och förhandsförsäljningen har varit exceptionellt stor.

Uttalande av förläggaren: Jaana Airaksinen, tfn 045 6334495 (jaana.airaksinen@intokustannus.fi)

Anneli Auers intervjuförfrågningar: Riikka Kämppi, tfn 040 5729733 (riikka.kamppi@intokustannus.fi)

Jaa tämä:

Konkaritoimittajan muistelmateos Neuvosto-Virosta

tehtävä_tallinnassa

Into Kustannus julkaisee Pekka Lehtosen tietokirjan Tehtävä Tallinnassa – neuvostopropagandaa ja itsenäisyysinnostusta Eesti Majassa (Sörnäisten rantatie 22 c, Helsinki) 12.9. klo 18. Tilaisuudessa keskustelevat Pekka Lehtonen sekä sekä toimittaja ja kirjailija Kulle Raig, joka oli Lehtosen kollega Viron radiossa.

1960-luvulla Tallinnassa asui kolme suomalaista. Yksi heistä oli nuori Pekka Lehtonen, joka työskenteli Tallinnan radion suomenkielisessä toimituksessa. Hänen tehtävänään oli muokata Suomeen suunnattua propagandaa sellaiseen muotoon, että se saisi suomalaisissa kuulijoissa myönteisen vastaanoton.

Nyt konkaritoimittaja Lehtonen vie lukijan Tallinnan radiotoimitukseen, studioihin ja kahvilaan, jossa kuoharia poksauteltiin joskus jo aamupäivällä. Miten radiossa työskenneltiin? Millaista oli elämä 1960-luvun Neuvosto-Virossa, ja miten ongelmista oli mahdollista raportoida? Millainen oli suhde Moskovan keskusradioon, joka valvoi sisältöjä?

Tehtävä Tallinnassa -muistelmateos päättyy 1990-luvulle, jolloin Lehtonen oli keskellä Viron itsenäistymisen kuohuntaa, raportoimassa pelonsekaisista mutta toivon täyttämistä päivistä. Tulevatko venäläiset sotilaat radiotaloon? Miten maasta tulee itsenäinen?

Pekka Lehtonen (s. 1946) on eläkkeellä oleva ulkomaan kirjeenvaihtaja, joka on työskennellyt mm. Kansan Uutisille, MTV3:lle, Kalevalle, Turun Sanomille, Savon Sanomille, Keskisuomalaiselle, Radio Novalle ja STT:lle. Hänen asemapaikkojaan ovat olleet Moskova, Berliini, Varsova ja Tallinna.

arvostelukappaleet@intokustannus.fi

lisätiedot: timo.forss@intokustannus.fi

Jaa tämä:
Tarvitseeko köyhän käydä koulua?

Tarvitseeko köyhän käydä koulua?

Suomen koulutuspolitiikan tulevaisuus -kirja  julkaistaan Työväenliikkeen kirjastossa 15.9. klo 17 (Sörnäisten rantatie 25 A 1), keskustelussa mukana entinen opetusministeri, kansanedustaja Jukka Gustafsson, SAK:n koulutuspäällikkö Mikko Koskinen  ja koulutussosiologian asiantuntija Maria Rytkönen. Tervetuloa!

Katri Söderin ja Anette Karlssonin toimittama teos Suomen koulutuspolitiikan tulevaisuus (Into Kustannus 2016) pureutuu Suomen koulutuksen tämänhetkiseen tilaan ja siihen, mikä on sen tulevaisuus tilanteessa, jossa subjektiivista oikeutta varhaiskasvatukseen rajataan ja vähän koulutettujen lapsista kasvaa vähän koulutettuja.

Tasa-arvo on ollut Suomen koulutuspolitiikan avain ja johtanut ylistettyyn PISA-menestykseen, mutta tilanne on nyt muuttumassa. Erot esimerkiksi ammattikoulun ja lukion käyneiden tietoteknisissä taidoissa ovat huomattavat.

Teoksen kirjoittajat perehtyvät Suomen koulutuspolitiikkaan eri näkökulmista: käsittelyyn pääsevät niin koulutuksen periytyvyys, ammatillisen koulutuksen kehittäminen kuin opiskelijan toimeentulokin. Kaikki koulutusasteet saavat oman osansa pohdinnoista.  Tärkein kysymys onkin, onko Suomesta tulossa koulutuksen suhteen luokkayhteiskunta ja miten koulutuspolitiikkaa tulisi kehittää sen välttämiseksi.

Katri Söder on Työväen Sivistysliiton koulutusjohtaja ja Anette Karlsson Uudenmaan demarinaisten puheenjohtaja. Kirjoittajien joukossa on muun muassa kouluhallituksen entinen pääjohtaja Erkki Aho, entiset opetusministerit Krista Kiuru ja Jukka Gustafsson sekä entinen Yleisradion pääjohtaja Sakari Kiuru.

https://intokustannus.fi/kirja/suomen-koulutus%c2%adpolitiikan-tulevaisuus/

ISBN: 978-952-264-681-1

Arvostelukappaleet: arvostelukappaleet@intokustannus.fi

Lisätietoja:
Katri Söder, katri.soder@tsl.fi
Anette Karlsson, anette.h.karlsson@gmail.com

Jaa tämä:

Into ekoilee Vantaalla mukana Laura Gustafsson ja Risto Isomäki

Kirjailija Laura Gustafsson. // Kuva: Markus Sommers
Kirjailija Laura Gustafsson. // Kuva: Markus Sommers

Into on näyttävästi mukana Kaupunkilaisia ekotekoja -tapahtumassa Myyrmäen kirjastossa (Paalutori 3).

Keskiviikkona 21.9. klo 18 Tuotantoeläimet ja ilmastonmuutos

Kirjailijat Laura Gustafsson ja Risto Isomäki keskustelevat tuotantoeläimistä sekä lihan ja muiden eläinperäisten tuotteiden vaikutuksista ilmaston lämpenemiseen. Heitä haastattelee Animalian kampanjavastaava Veikka Lahtinen. Isomäki_väri

Laura Gustafsson käsittelee ympäristöaiheita uutuusromaanissa Korpisoturi. Risto Isomäen uusin tietokirja on Meat, milk and climate.

Tapahtuman järjestää Vantaan kaupungin kirjasto yhteistyössä Into Kustannuksen kanssa. Mukana myös kirjamyyntiä. Vapaa pääsy.

Jaa tämä:
Suojele koralleja! Suomalaisen meribiologin kirja koralleista on värikäs tutkimusmatka herkkiin ekosysteemeihin

Suojele koralleja! Suomalaisen meribiologin kirja koralleista on värikäs tutkimusmatka herkkiin ekosysteemeihin

Meribiologi Jessica Haapkylä on sukeltanut kaukaisilla koralliriutoilla ympäri maailmaa. Korallieläin elää nerokkaassa symbioosissa levien kanssa. Lisäksi se osaa tehdä kalkkikuorta. Lopputuloksena on fantastisen värikäs ekosysteemi, koralliriutta. Mutta mitä onkaan käynyt koralleille 2000-luvulla, kun ilmasto ja vedet lämpenevät ja meret happamoituvat? Siitä kertoo Haapkylän kirja Merten koralliparatiisit – tutkimusmatka herkkiin ekosysteemeihin.

Jessica Haapkylä ja vedenalaiseen kuvaukseen erikoistunut valokuvaaja Mike Flavell ovat tutkineet riuttoja yli kymmenen vuoden ajan Havaijilla, Karibianmerellä, Uudessa-Kaledoniassa, Tahitilla, Malediiveilla, Indonesiassa ja Australiassa. Vuonna 1998, keskellä Tyyntämerta, Palmyran atollilla, koralliriutat olivat vielä koskematon ekosysteemi. Sitten ongelmat alkavat kasaantua. Tarinoissa sukelletaan riutoilla, tutkitaan korallitauteja haastavissa olosuhteissa, joudutaan pommikalastajien tappolistalle ja syklonin armoille. Ja samalla opitaan paljon koralleista ja niiden selviytymiskeinoista.

”Koralliriuttojen tulevaisuuden kannalta olisi erittäin tärkeää torjua ylimääräisiä stressitekijöitä, kuten heikkoa vedenlaatua ja liikakalastusta. Aika on korallien pahin vihollinen, sillä ympäristössä tapahtuneet muutokset ovat olleet niin nopeita, että on kyseenalaista, pystyvätkö kaikki korallilajit sopeutumaan vaadittavassa ajassa”, sanoo Haapkylä.

Moni koralleista kiinnostunut turisti ei aina tiedä, kuinka paljon hänen vierailunsa kuormittaa riuttoja. Esimerkiksi osa risteilyaluksista tyhjentää surutta jätevetensä riutoille öisin, kun turistit nauttivat illallistaan. Haapkylän kirjan esittelysivuilla on lisätietoja kestävästä matkailusta ja linkkejä luotettaviiin ja sertifioituihin ekoturismikohteisiin.

”Ekoturismin ylvään lipun alla on monia paratiisimaisia kohteita, jotka ennen pitkää saattavat muuttua turismista johtuvan liikakäytön johdosta kaikkea muuta kuin houkutteleviksi. Ennen matkaa on syytä selvittää onko kohteessa jätevedenpuhdistusta, kierrätetäänkö siellä jätteitä, käytetäänkö kohteessa uusiutuvia energiamuotoja? Eri mailla on olemassa erilaisia sertifikaatteja ekoturismille”

Lisätietoja kirjasta ja ekoturismikohteista:

Merten koralliparatiisit

 

Jaa tämä:
Anneli Auerin omaelämänkerrallinen "Murhalesken muistelmat" julkaistaan perjantaina 16.9

Anneli Auerin omaelämänkerrallinen “Murhalesken muistelmat” julkaistaan perjantaina 16.9

Anneli Auerin omaelämänkerrallinen Murhalesken muistelmat julkaistaan perjantaina 16.9. klo 12. Auer on kirjoittanut kirjan itse.

Anneli Auer esiintyy Tampereen Suomalaisessa kirjakaupassa 17.9. kello 13, Turun Akateemisessa kirjakaupassa 19.9. kello 17 ja Helsingin Akateemisessa kirjakaupassa 1.10. kello 14.

Lisäksi Auer esiintyy Helsingin Kirjamessuilla avajaispäivänä torstaina 27.10. kolme kertaa ja lauantaina 29.10. ainakin kerran.

Jos näin voi tapahtua tylsälle ja tavalliselle perheenäidille, niin näin voi tapahtua kenelle tahansa.

Anneli Auerin tapausta on käsitelty julkisuudessa kymmenen vuoden aikana niin paljon, että miltei jokainen tunnistaa hänen kasvonsa ja on muodostanut Auerista mielipiteen. Mielikuvaan on vaikuttanut erityisesti se, että syksyllä 2009 osa mediasta yksiselitteisesti kertoi Auerin tappaneen miehensä Jukka S. Lahden.

Auer on todettu syyttömäksi miehensä murhaan, mutta hänen koko elämänsä on poliisitutkinnan ja oikeusprosessin aikana rikottu. Kuitenkin länsimaisen oikeuskäsityksen mukaan ihminen tulee todistaa syylliseksi ennen kuin häntä voidaan kohdella syyllisenä.

Murhalesken muistelmat on tarkka, sujuvasanainen kuvaus murhayöstä, poliisitutkinnan eri vaiheista ja neljästä pitkästä oikeudenkäynnistä – sekä arkisesta elämästä niiden välillä. Auer kertoo, miten hän menetti ensin aviomiehensä ja sitten lapsensa, maineensa ja elinkeinonsa ja miltä se kaikki tuntui.

Auer lukee äänikirjan, oikeudet myyty Ruotsiin

Murhalesken muistelmat julkaistaan myös äänikirjana (BookBeat) ja Auer lukee kirjan itse. Lisäksi Murhalesken muistelmien oikeudet on myyty Ruotsiin (BookBeat).

Ennen vankilavuosiaan Auer oli lastenhoidon ohessa aktiivinen yrittäjä. Hän ylläpiti perheellisten arjen ympärille keskittyvää Perhekerho-sivustoa ja äideille suunnattua laihdutussivustoa.

Vuoden 2015 syksystä lähtien Auer on kirjoittanut blogia anneliauerkirjoittaa.blogspot.fi.

Rikoksesta epäiltyä on kohdeltava syyttömänä, kunnes asiasta on annettu langettava lainvoimainen tuomio. Syytteen hylkäävä tuomio merkitsee, että syytettyä on kohdeltava syyttömänä eikä hänen syyttömyyttään saa enää julkisesti kyseenalaistaa.” – Rikos- ja prosessioikeuden professori Matti Tolvanen

Auerin tapaus on uskomaton aarreaitta rikosprosessin harrastajille.” – Asianajaja, VT ja OTL Markku Fredman

Kirjan esittelysivut:

https://intokustannus.fi/kirja/murhalesken-muistelmat/

Anneli Auerin haastattelupyynnöt: Riikka Kämppi, puh. 040 5729733 (riikka.kamppi@intokustannus.fi)

Kustantajan lausunnot: Jaana Airaksinen, puh. 045 6334495 (jaana.airaksinen@intokustannus.fi)

Jaa tämä:
Julkistamistilaisuus Blokkien paluu-kirjasta Johtamissymposiumissa 7.9.

Julkistamistilaisuus Blokkien paluu-kirjasta Johtamissymposiumissa 7.9.

Jyrki Käkönen ja Marko Juutinen julkistavat kirjansa Blokkien paluu  Tampereen yliopiston Johtajuussymposiumissa 7.9. klo 14.30-15.00. Tänä vuonna symposiumin aiheena on kriisit ja johtaminen. Käkösen ja Juutisen kirja  kuvaa uutta globalisaation pelikenttää, jossa kotijoukkueena ovat Yhdysvallat ja läntinen maailma ja vierasjoukkueena ovat BRICS-maat (Brasilia, Venäjä, Intia, Kiina ja Etelä-Afrikka) ja nouseva Aasia. Onko Suomen viisasta luistella lännen joukkueessa? Onko Suomen etu, että Venäjää työnnetään erilleen Euroopasta ja Suomen itärajasta tulee jälleen kerran kahden blokin välinen raja?

Kiinan bruttokansantuote ohittaa Yhdysvallat vuonna 2027. Voimantuntoinen Kiina ei kuitenkaan ole länsimaistunut, kuten eivät myöskään muut BRICS-maat. Ne ovat kansainvälisen talouden menestyjiä, ja ne kyseenalaistavat lännen johtajuuden. BRICS-maiden mukaan kansainvälinen taloushallinta täytyy uudistaa samoin YK, koska sielläkään ei kansainvälinen demokratia toteudu. Samaan aikaan länsi ajaa mega-alueellisia vapaakauppasopimuksia, joiden tavoite on pitää ylivalta lännessä. Mekanismina toimii suhteellisen kilpailukyvyn parantaminen transatlanttisella ja Aasia-Tyynenmeren alueella. Toisaalta tavoite on BRICS-maiden, Kiinan ja nousevien haastajien suhteellisen kilpailukyvyn heikentäminen.

Marko Juutinen & Jyrki Käkönen: Blokkien paluu (Into, 2016):

https://intokustannus.fi/kirja/blokkien-paluu/

Marko Juutinen on tohtoriopiskelija Tampereen yliopiston Johtamiskorkeakoulussa. Hänen väitöstutkimuksensa sijoittuu vapaakaupan, alueellisen integraation sekä globalisaation väliselle korkeajännittevyöhykkeelle. Hänen tähänastisessa työssään on painottunut erityisesti EU:n ja Yhdysvaltain välinen transatlanttinen kauppa- ja investointikumppanuus.

Jyrki Käkönen on Tallinnan ja Tampereen yliopistojen emeritusprofessori. Hän on ollut Rauhan- ja konfliktintutkimuslaitoksen johtaja, Tampereen yliopiston Jean Monnet -professori sekä Tallinnan yliopiston kansainvälisten suhteiden ja Eurooppa-opintojen professori.

Arvostelukappaleet: arvostelukappaleet@intokustannus.fi

Lisätietoja:

Marko Juutinen:
marko.juutinen@staff.uta.fi
+358440170797

Jyrki Käkönen
jyrki.kakonen@uta.fi
+358405815232

Jaa tämä:
Pilapiirtäjä John Callahanin häpeämätön muistelmateos ilmestyy Helsingin sarjakuvafestivaaleilla

Pilapiirtäjä John Callahanin häpeämätön muistelmateos ilmestyy Helsingin sarjakuvafestivaaleilla

Pyörätuoliin joutuneessa neliraajahalvaantuneessa ei ole mitään hauskaa. Paitsi jos hän on John Callahan. Tämä yhdysvaltalainen pilapiirtäjä on järkyttänyt ja ihastuttanut monia kierolla huumorintajullaan. Callahanille mikään ei ole pyhää.

Callahanin teoksesta keskustelevat Helsingin sarjakuvafestivaaleilla Kynnys Ry:n toiminnanjohtaja Kalle Könkkölä sekä kirjan kääntäneet Sanni Purhonen ja Idastiina Valtasalmi ensi perjantaina 2.9. klo 17.30 Kirjasto 10:ssä.

Callahanin ensimmäinen suomennettu teos sisältää lyhyitä tarinoita, joissa on paitsi aseista riisuvaa vinoilua myös herkkyyttä. Mukana on pilapiirroksia, joista osaa ei ole ymmärrettävistä syistä aiemmin julkaistu. Callahan esittelee häpeilemättä pöyristyneitä lukijakirjeitä ja innokasta fanipostia. Voi olla, että päädyt vihaamaan John Callahania, mutta yhtä hyvin voit rakastua häneen.

John Callahan (1951–2010) halvaantui auto-onnettomuudessa 21-vuotiaana. Hän julkaisi lukuisia teoksia, ja hänen piirroksiaan ilmestyi säännöllisesti useissa lehdissä Yhdysvalloissa. Suomessa hänet muistetaan Sairasta sakkia– ja Pelswick-animaatiosarjojen luojana. Callahania ihaili myös Robin Williams, joka suunnitteli elokuvaa piirtäjän elämän pohjalta. Kirja sisältää Robin Williamsin alkusanat.

Lisätietoja:

https://intokustannus.fi/kirja/nouse-ylos-john-callahan/

Jaa tämä:
Jaa tämä:

Sinulle on kirjoja.

0
    0
    Ostoskorisi
    Ostoskorisi on tyhjäPalaa kauppaan