Ymp?rist?palkinto kirjailija Jussi Laitiselle

Pieni suuri energiakirja – opas energiatehokkaaseen asumiseen teoksen kirjoittaja Jussi Laitinen sai Suomen Messusäätiön Ympäristön hyväksi -palkinnon. Tunnustus tuli kestävään korjausrakentamiseen, energia- ja materiaalitehokkuuteen vaikuttaneesta toiminnasta.

Innon kirjailija, vapaa ympäristö- ja tiedetoimittaja Jussi Laitinen on kirjoittanut ensimmäisen suomalaisen tietokirjan energiatehokkaasta asumisesta (Pieni suuri energiakirja – opas energiatehokkaaseen asumiseen). Kirjan idea on popularisoida tutkimustietoa ja tuoda se kaikkien ulottuville selkeällä kielellä, kirjassa faktat muuntuvat käytännön toimenpiteiksi.

Palkinnon jaossa kiinnitettiinkin erityistä huomiota toimintaan, jolla on näkyviä tuloksia ja jonka kautta saadaan ihmiset parantamaan asumisensa energiatehokkuutta. Raadin mielestä oikeanlaisella tiedottamisella on suuri vaikutus. Toinen palkinnonsaaja on HKR Rakennuttajien kehityspäällikkö Ulla Soitinaho.

Palkinto jaetaan joka toinen vuosi ympäristö- ja yhdyskunta-alan messujen yhteydessä Helsingin Messukeskuksessa.

Pieni suuri energiakirja tarjoaa paljon tärkeää tietoa ja hyödyllisiä käytännön toimintavinkkejä. Suosittelen sitä lämpimästi kaikille remontintekijöille. Ilkka Savolainen, tutkimusprofessori, VTT

Pieni suuri energiakirja – opas energiatehokkaaseen asumiseen

ISBN: 978-952-5675-73-3

Sivumäärä: 148, Sidosasu: Sid. Nelivärinen, ovh: 26.00 €

 

INTO / Jaana Airaksinen, jaana.airaksinen@mondediplo.fi, puh. 045 633 4495

Jussi Laitinen, julaitin@gmail.com, 050 404 2006

Jaa tämä: