-20%

Heidi Hammarsten

Rintasyövän monet kasvot

Ainutlaatuinen tietopaketti rintasyövän tutkimuksesta ja hoidosta. Rintasyövän monet kasvot kuvaa todellisten tarinoiden kautta, miten monimuotoisesta sairaudesta rintasyövässä on kyse ja miten oma tapaus suhtautuu kokonaisuuteen. Kirjassa yhdistyvät rintasyöpätutkimuksen ja -hoidon historia, nykypäivä ja tulevaisuus, unohtamatta potilaiden arkea ja ammattilaisten näkökulmaa.

Käsitys rintasyövästä on monesti pinnallinen ja kliseinen, ”kiltti syöpä”. Todellisuus on paljon mutkikkaampi: saman otsikon alle mahtuu hyvin erilaisia sairauksia, joihin tulee koko ajan lisää uusia, entistä yksilöllisempiä hoitoja. Kuvaukset suomalaisista rintasyöpätutkimuksista havainnollistavat, miten pitkäjänteistä työtä läpimurrot vaativat, ja kertovat myös potilaiden roolista tutkimuksessa. 

Kirja välittää tietoa syöpäpotilaille ja heidän läheisilleen, mutta se avaa myös terveydenhuollon ammattilaisille ja päättäjille, miltä järjestelmä potilaan näkökulmasta näyttää. Kun koko terveydenhuoltojärjestelmä on murroksessa, perinteinen passiivinen potilasrooli ei enää ole paras mahdollinen lähtökohta vakavan sairauden hoidossa. Kirja antaa sairastuneille eväitä muutokseen kohti tasaveroisempaa hoitosuhdetta.

Alkuperäinen hinta oli: 29,90 €.Nykyinen hinta on: 23,92 €.

Tuotetunnus (SKU): 9789523935983 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , ,
Voit tilata tuotteen ennakkoon. Tuote lähetetään kun se on ilmestynyt. Kirja ilmestyy: 10 / 2024

Kirjan tekijät

Laajenna
  • Heidi Hammarsten

    Heidi Hammarsten on viestintäyrittäjä, joka on sairastanut rintasyövän vuonna 2021. Rintasyöpäyhdistys Europa Donnan aktiivina hän seuraa läheltä potilaiden kokemuksia, kysymyksiä ja huolenaiheita esimerkiksi sosiaalisessa mediassa. Syöpätutkimuksen maailmaan hän on tutustunut myös potilasedustajana suomalais-amerikkalaisessa tutkimushankkeessa. Samalla hän on perehtynyt siihen, miten...

    Katso kirjailijan sivu →

Kirjan lisätiedot

Laajenna

Kirjan lisätiedot

Isbn

9789523935983

Sivumäärä

240

Julkaisuaika

10 / 2024

Mediassa

Laajenna

Asiakkaiden arvostelut

Laajenna