Toimitus- ja palautusehdot

Tilauksen toimitus:
Tavalliset kirjat postitamme 7 arkipäivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Ennakkotilatut kirjat toimitetaan tilaajille heti kirjojen ilmestyttyä.

E-kirjat ovat ladattavissa tietokoneelle heti tilauksen maksamisen jälkeen. Saat sähköpostiisi linkin, josta e-kirja on ladattavissa. Lataus tulee tehdä 5 päivän kuluessa maksusta ja e-kirjatilauksen vahvistamisesta. Latauslinkki on aktiivinen vain koneella, jolla tilaus on tehty. Kerran ladattuasi e-kirjan koneelle, voit siirtää tiedoston esimerkiksi lukuriisi tai kännykkääsi.

Lisäämme tavallisten kirjojen myyntihintaan toimituskulut, joiden suuruuden näet “Tilauksen tiedot” -sivulla.

Jos sinulla on lahjakortti tai alennustunnus, alennus vähennetään tilauksen kokonaissummasta “Tilauksen tiedot” -sivulla.

Voit valita toimitustavaksi joko postin tai noudon pakettiautomaatista. Postipaketista jätetään vastaanottajalle saapumisilmoitus, ja lähetys on noudettavissa postista. Jos lähetystä ei haeta kahden viikon sisällä, posti palauttaa lähetyksen Into Kustannukseen. Noutamattomista lähetyksistä laskutamme 10 euroa.

Tilauksesi toimituksesta voit kysyä lisätietoja puh. 040 179 5297 tai myynti@intokustannus.fi.

Palautusoikeus
Verkkokaupan kautta ostettaessa voit peruuttaa tilaussopimuksen 14 päivän kuluessa kirjan vastaanottamisesta. 
Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi sinun on tehtävä peruuttamisilmoitus ennen peruuttamisajan (14 päivää) päättymistä (kuluttajansuojalaki 6:14). Peruuttamisilmoitus on tehtävä kirjeellä postitse osoitteeseen Into Kustannus, Kalevankatu 43, 00180 Helsinki tai sähköpostilla myynti@intokustannus.fi. Peruuttamisilmoituksen voit jättää myös kirjan palauttamisen yhteydessä, jos palautus tapahtuu 14 päivän sisällä kirjan vastaanottamisesta.

E-kirjat eivät ole lataamisen jälkeen peruutus- tai palautuskelpoisia. E-kirjan katselu- ja latausoikeus alkaa välittömästi maksun suorittamisesta ja ennen kuluttajansuojalain mukaisen peruuttamisajan päättymistä. Jos e-kirjan lataus ei onnistu, voit ottaa yhteyttä meihin (ks. yhteystiedot alla).

Peruuttamisen vaikutukset
Jos peruutat tilaussopimuksen, palautamme sinulle kaikki saamamme suoritukset, myös normaalit toimituskustannukset, viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen saamisesta. Voimme pidättyä maksujen palautuksesta, kunnes olemme saaneet kirjan takaisin tai kunnes olet osoittanut lähettäneesi kirjan takaisin.

Kirjat tulee palauttaa postitse (osoitteeseen Into Kustannus, Kalevankatu 43, 00180 Helsinki) 14 päivän sisällä peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Sinun tulee vastata palautettavan tuotteen lähettämisestä johtuvista välittömistä kustannuksista. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja myyntikelpoinen.

Ilmoita palautuspaketissa nimesi, laskun numero, pankin nimi ja tilinumerosi. Liitä myös tilausnumerosi tai kopio laskusta tai lähetteestä.

Tilausehdot
Verkkokaupassa voi asioida vain täysi-ikäinen. Alaikäinen ei voi ilman vanhempien suostumusta tehdä ostoksia, joissa vaaditaan luottokorttia tai joissa lasku toimitetaan myöhemmin. Huoltajalla on oikeus purkaa alaikäisen tekemä kauppa. 

Toimituksen varmistamiseksi pyydämme täyttämään yhteystiedot mahdollisimman tarkasti. Toimitusosoitteeksi voidaan valita myös maksajasta riippumaton osoite.

Säilytämme kaikki asiakastiedot turvallisesti emmekä luovuta niitä kolmansille osapuolille. Halutessasi voit tilata sähköpostiisi Innon uutisia ja kirjatarjouksia.

Vastaamme mielellämme kaikkiin tilauksiin liittyviin asioihin, ota yhteyttä:

Into Kustannus
Kalevankatu 43

00180 Helsinki
myynti@intokustannus.fi
045 633 4495
www.intokustannus.fi