Into Kustannus jatkaa kasvuaan – Nora Varjama markkinointi- ja viestintäpäälliköksi

Nora Varjama
Nora Varjama.

Into Kustannuksen kirjamyynti ja liikevaihto jatkoivat kasvuaan 2016. Parin viime vuoden aikana liikevaihto on kasvanut viidenneksellä 1,3 miljoonaan. Alkuvuoden 2017 aikana kasvu on jatkunut, sillä tammi-helmikuun kirjamyynti on ollut lähes kaksinkertainen viime vuoteen verrattuna.

Into julkaisi viime vuonna reilut 80 tieto- ja kaunokirjaa. Myydyimmät kirjat olivat Anneli Auerin Murhalesken muistelmat, Thomas Pikettyn Pääoma 2000-luvulla ja Esko Seppäsen Mistä Suomi vaikenee?.

Uusia rekrytointeja

Nora Varjama aloittaa toukokuussa Innon viestintä- ja markkinointipäällikkönä. Varjama siirtyy Intoon WSOY:n markkinointipäällikön tehtävästä. Hän on toiminut aiemmin Like Kustannuksen tiedotuspäällikkönä ja Kustannusosakeyhtiö Otavan viestintävastaavana.

“Nora on mahtava tyyppi ja vahvistaa merkittävästi markkinointi- ja viestintäosaamistamme ammattimaisella otteellaan ja pitkälliselllä media- ja kustannusalan kokemuksellaan”, viestintäjohtaja Mika Rönkkö sanoo.

“Keskeisiä tehtäviäni Innon viestintä- ja markkinointipäällikkönä on luoda sidoksia toimittajiin ja kehittää yhteistyötä kirjakauppojen kanssa”, Varjama kuvailee uutta toimenkuvaansa Innolla.

Intoon siirtyy myös kirjailijoita. Into julkaisee syksyllä Arne Dahlin Rajamaat-dekkarin. Teos  avaa kokonaan uuden Dahl-sarjan. Svenska litteratursällskapet i Finlandin (SLS) kirjallisuuspalkinnon saanut Zinaida Lindén julkaisee romaaninsa suomeksi Innolla, ensimmäisenä Rakkaus kolmeen appelsiiniin. Dahlin aiemmat kirjat on julkaissut Otava, Lindénin ruotsinkielinen kustantaja on S&S ja suomeksi häntä on julkaissut aiemmin Gummerus.

Juuri ilmestyneet kirjat

Vappu Taipaleen Vanha ja vireä – virkistyskirja naisille on juuri ilmestynyt ja Taipaleen Isoäitikirja ilmestyy ensi viikolla. Teokset esittelevät uutta positiivista tietoa vanhuudesta. 

Kevään uutuuksiin kuuluu myös huippukokki Sami Tallbergin vegaanisen keittokirjasarjan toinen osa, Villi cityvegaani, jossa keskitytään kaupunkiympäristöstä löytyviin villiyrtteihin.

Lisätietoja:

Viestintäjohtaja Mika Rönkkö, puh. 050 436 2170
Markkinointi- ja viestintäpäällikkö Nora Varjama, puh. 050 547 6868

Jaa tämä: