Into Kustannus Tampereen Työväenkirjallisuuden päivässä

Into marssittaa lauantaina 27.8. Tampereen Työväenkirjallisuuden päivään kattavan kavalkadin uutuuskirjailijoita. Mukana myös muhkea myyntipöytä.

“Gustafsson on kylvänyt romaaniinsa teemoja ja ajatuksia monesta eri ilmansuunnasta. Niiden lopullinen tulkitseminen jää lukijan omille harteille, eikä tienviittoja väännetä rautalangasta. Hienosti toimii myös kirjailijan kieli, joka soi kauniisti ja tyylikkään tiiviisti.”
HS, 14.8.2016

Into 2016 nonstop Työväenmuseo Werstaan Bertel-salissa:
11.45 Esko Seppänen: Mistä Suomi vaikenee? Kyytiä saavat kaikki yksityiset ja julkiset instituutiot, joille on edullista, että niiden asioista vaietaan.
12.05 Matti Salminen: Toisinajattelijoiden Suomi Kattava katsaus suomalaisiin toisinajattelijoihin, joista virallinen historiantutkimus yleensä vaikenee.
(ESIINTYMINEN PERUTTU: 12.25 Pentti Sainio: Armeijan hukatut miljardit Suomen sotajohto on tehnyt miljardien eurojen hankintoja, jotka eivät palvele kotimaan puolustusta vaan enemmänkin Yhdysvaltain ja Naton tarpeita. Onko pieni sisäpiiri harhauttanut eduskuntaa?)
12.45 Pekka Lehtonen: Tehtävä Tallinnassa Neuvostopropagandaa ja itsenäisyysinnostusta 1960-luvulla Tallinnassa asui kolme suomalaista. Yksi heistä oli nuori Pekka Lehtonen, joka työskenteli Tallinnan radion suomenkielisessä toimituksessa.
13.05 Anna Elina Isoaro: Rakkautta ja vasta-aineita Isoaro päivittää suuren aiheen, äitiyden, nettipalstoilla kuohuvien ”mommy warsien” aikakauteen. Runot tarkastelevat odotusta, synnytystä ja äitiyden ensiaskelia rehevällä elämänilolla ja huumorilla.
13.25 Laura Gustafsson: Korpisoturi
Gustafssonin kolmas romaani katsoo ihmistä raadollisuudessaan, pienuudessaan ja loputtomassa kauneudessaan. Se on tutkielma selviytymisstrategioista, yhteisöstä ja siitä, miten ihminen on lyhyessä ajassa menettänyt kosketuksen maahan, kaiken perustaan.

www.tyovaenkirjallisuudenpaiva.com

 

Jaa tämä: