Syö itsesi terveeksi

Into Kustannus

Syö itsesi terveeksi

Tiedote. Julkaistu: 17.03.2016 klo 12:35

“Ruokamme olkoon lääkkeemme.” SYO_ITSESI_TERVEEKSI

Ruuan terveysvaikutukset puhuttavat. Into Kustannus julkaisee uusintapainoksena suositun kirjan Syö itsesi terveeksi. Se johdattaa kotimaisten kasvisten terveysvaikutuksiin, ravintotietouteen ja käyttöön. Oppaaseen on koottu vinkkejä kasvisten kotiviljelyyn ja reseptejä herkulliseen ja terveyttä edistävään ruokavalioon.

Saksalaisen sanonnan mukaan ”minkä olut terveyttä nakertaa, sen retikka takaisin rakentaa”. Syö itsesi terveeksi -kirjassa on ruoka- ja viljelyohjeiden lisäksi hauskoja anekdootteja, kulttuurihistoriaa ja vanhan kansan tietoutta kasvisten parantavasta vaikutuksesta. Tiesitkö miten Ranskan hovi sai vastentahtoiset ihmiset syömään perunaa 1700-luvulla?

Tietokirjailija-toimittaja Ulla Lehtonen on koonnut yksiin kansiin tietämyksensä kasvisten ja marjojen ravitsemuksesta ja viljelystä, josta hänellä on yli 40 vuoden kokemus. Lehtonen on kirjoittanut 13 kirjaa ja avustanut vuosikausien ajan lukuisissa aikakauslehdissä. Hänet tunnetaan suosittuna luennoitsijana sekä tv-sarjojen ja radio-ohjelmien tekijänä.

Ulla Lehtonen: Syö itsesi terveeksi,  ISBN: 978-952-264-536-4, 391 s., Into-tieto

arvostelukappaleet@intokustannus.fi

Lisätiedot: timo.forss@intokustannus.fi

Jaa tämä: