Full-size Image
Lataa alkuperäinen kuva ▼

Tavastian kulisseissa -kirja julki

Kaikki tuntevat Tavastia-klubin, mutta harva on päässyt kurkistamaan sen kulissien taakse. Siihen avautuu tilaisuus, kun Klaus Lindgrenin hulvaton Tavastian kulisseissa -tietokirja julkistetaan 10. toukokuuta.

TERVETULOA Tavastian kulisseissa -julkistusjuhlaan perjanantaina 10.5. kello 19 alkaen Semifinal-klubilla Tavastian alakerrassa (Urho Kekkosen katu 4–6, käynti sisäpihan puolelta), luvassa yllätysesiintyjiä Tavastian eri vuosikymmeniltä ja seurana klubin 70–90-luvun väkeä tiskin ja lavan molemmilta puolin

Historiantutkija Klaus Lindgrenin Tavastian kulisseissa – Neljä ja puoli kerrosta täyttä sikaa kertoo Tavastian värikkään tarinan sen työntekijöiden silmin. Ensimmäisten parinkymmenen toimintavuotensa aikana Tavastia muuttui opiskelijoiden pyörittämästä tanssipaikasta kaikkien tuntemaksi rock-klubiksi. Ajanjaksoon mahtui nuorisokulttuurin muutoksia, itsepalvelua, byrokraattien oikkuja, pöytiintarjoilua, vapaampia aikoja ja kukoistavaa rock-kulttuuria ennen suurta romahdusta.

Mukaansatempaavassa tietokirjassaan Klaus Lindgren vie lukijan ainutlaatuiselle aikamatkalle Tavastialle, joka oli paitsi legendaarinen rock-klubi myös poikkeuksellinen työyhteisö. Miten Tavastia klubi saavutti ikonisen asemansa 1970- ja 80-luvuilla? Tavastia täyttää 50 vuotta vuonna 2020.

Historiantutkija Klaus Lindgren on toimittanut useita teoksia ja kirjoittanut kaksi kirjaa. Hän on itse paiskinut töitä Tavastialla ja toiminut Hämäläis-Osakunnan Tanssityöntekijöiden puheenjohtajana sekä Hämäläis-Osakunnan hallituksessa.

Jaa tämä: