Julkaistu

Innon syötävän hyvä kevät!

Innon kevään lista on julkaistu.

Juhana Petterssonin esikoisromaanissa SOKERISAMURAI mankeloidaan raikas tyttöbändi, joka on silkkaa herkkyyttä, aitoutta ja seksiä. Venäläisen Sergei Lukjanenkon imaiseva Moskovaan sijoittuva kulttifantasiasarja saa odotetun toisen osan PÄIVÄPARTIO.

Esko Seppäsen ja Ilkka Taipaleen toimittama kirja EUTANASIA kokoaa näkemyksiä keskustelun eri puolilta, laillistamisen puolesta ja sitä vastaan. Kirjoittajat ovat kivun, saattohoidon ja eutanasian parhaita asiantuntijoita ja potilasedustajia. Esko-Juhani Tennilän JÄÄMERI KUTSUU purkaa Suomen mahdollisuudet päästä Koillisväylälle ja Murmanskiin.

The Economistin taloustoimittajan Tom Standagen SYÖTÄVÄ HISTORIA on häikäisevä kirja siitä, miten ruoka on paitsi heijastanut historian muutoksia myös muuttanut historiaa. Domenico Losurdon LIBERALISMIN MUSTA KIRJA paljastaa vaikutusvaltaisen aatesuuntauksen ristiriitaisen historian.

Tutustu sähköiseen katalogiin. Voit myös ladata katalogin pdf:nä täältä.

Jaana Airaksinen
045-6334495
jaana.airaksinen@intokustannus.fi

Arvostelukappaleet:
arvostelukappaleet@kurvinkirja.fi