Julkaistu

Tietoverkkojen poliittisuutta ruotiva teos Verkko suljettu julkaistaan 9.10.2014

Mikael Brunilan ja Kimmo Kallion toimittama internetin nykytilaa ja verkon poliittisuutta tarkasteleva teos Verkko suljettu ‒ Internet ja avoimuuden rajat julkaistaan torstaina 9.10.2014 klo 12–13 Tiedekulmassa Helsingissä (Porthania, Yliopistonkatu 3). Julkaisutilaisuudessa kirjasta ja sen teemoista ovat keskustelemassa kirjan toimittajat Kimmo Kallio ja Mikael Brunila, kirjaan artikkelin Venäjän tietoverkoista kirjoittanut Antti Rautiainen sekä poliitikko, Tietoyhteiskunnan kehittämiskeskuksen tutkimus- ja kehittämisjohtaja Jyrki Kasvi. Haastattelijana on toimittaja Johanna Vehkoo. Tervetuloa!

Teoksessa pohditaan kahdeksan artikkelin voimin, mikä internet on ja mihin se on meitä viemässä. Internet on tiedonvälityksen väline, mutta tieto ja sen käytöstä päättäminen keskittyvät yhä harvempien käsiin. Kansalliset ja kansainväliset lait sanelevat tiedonkulkua. Verkko suljettu on ensimmäinen suomenkielinen teos, joka kartoittaa avoimen ja suljetun ristiriitaa tietoverkoissa. Kirjoittajat ovat suomalaisia ja ruotsalaisia uuden polven informaatioajan toimijoita.

Kirja on saatavilla myös e-kirjana.

Kirjan tiedot:
Mikael Brunila ja Kimmo Kallio (toim.): Verkko suljettu ‒ Internet ja avoimuuden rajat
Into-tieto
ISBN: 978-952-264-248-6
280 sivua | nidottu | ovh 24 euroa

Kirja Innon verkkosivuilla: http://www.intokustannus.fi/kirja/verkko_suljettu/


Lisätiedot:

Painokelpoinen kansikuva: http://www.intokustannus.fi/images/isotkannet/verkkosuljettu_kansi.jpg

Toimittajien kuva: http://www.intokustannus.fi/images/kirjailijat/mikaelbrunila&kimmokallio.jpg

Maija Lähteenmäki | 050-3243007 | maija.lahteenmaki @ intokustannus.fi

Arvostelukappaleet: arvostelukappaleet @ kurvinkirja.fi