Julkaistu

Maamme energia kertoo, miten Suomen pitää toimia

Kymmenen eturivin professorin kansakuntaa ravisteleva tietokirja MAAMME ENERGIA ei pyri ratkaisemaan enempää eikä vähempää kuin koko maamme tulevaisuuden. Maailma etenee hurjaa vauhtia eri suuntaan kuin Suomi – hukkaammeko tärkeiden työpaikkojen, talouskasvun ja kotimaisen energiaomavaraisuuden mahdollisuudet? MAAMME ENERGIA kertoo, miten Suomen pitää toimia.

Kirja julkaistaan perjantaina Helsingin Lähienergiatorin yhteydessä 22.5. klo 14 (Innon esittelykojulla ja suoraan sen takana Henry´s pubissa vanhan linja-autoaseman rakennuksessa). Keskustelussa professorit Peter Lund, Lassi Linnanen, Jouko Korppi-Tommola, Raimo Lovio ja Janne Hukkinen sekä kirjan toimittaja Oskari Nokso-Koivisto. Kirjan muita kirjoittajia ovat professorit Minna Halme, Matti Liski, Jyrki Luukkanen, Jarmo Partanen ja Markku Wilenius. Oskari Nokso-Koivisto esittelee uutuusteosta jo huomenna tiistaina Kirjakarnevaali.fi -teltan lavalla Rautatientorilla klo 13:30 ja perjantaina Peter Lundin kanssa Lähienergiatorin lavalla klo 16:15.

MAAMME ENERGIA todistaa kuinka energiajärjestelmämme ovat suuressa murroksessa vaikkemme ole sitä itse vielä välttämättä havainneetkaan, poliittisista päättäjistä puhumattakaan. Maassamme ei tällä hetkellä nähdä kokonaisuutta, energian suurta kuvaa, mikä saattaa osoittautua kohtalokkaaksi. On kyse kokonaisen paradigman muutoksesta. Professoreiden mukaan kohtalomme ratkaisee energiatehokkuus, uusiutuva tuotanto ja älyn lisääminen energiajärjestelmiin.

Tilaa kirja Innon verkkokaupasta:
www.intokustannus.fi/kirja/maamme_energia/

 

 

 

Halme, Hukkinen, Korppi-Tommola, Linnanen, Liski, Lovio, Lund, Luukkanen, Nokso-Koivisto,
Partanen & Wilenius
MAAMME ENERGIA
ISBN: 978-952-264-457-2
Into-tieto, sidottu, 145 sivua
Painokelpoinen kansikuva.