Julkaistu

Uutuuskirja K niin kuin kaali – trendikkäitä ja monipuolisia reseptejä kaalista

Kyssäkaalicarpaccio, kimchi, kukkakaalipizzapohja, paras coleslaw ja kaalifajitas – siinä esimerkkejä Into Kustannuksen uutuuskirjan K niin kuin kaali (2016) resepteistä. Salla Korpelan ja Anna Aution kirjaan on koottu eri puolilta maailmaa innovatiivisia ruokaohjeita kaalista. Lehtikaali ja kukkakaali ovat olleet viime aikoina trendien aallonharjalla ja K niin kuin kaali tarttuu tähän trendiin ja laajentaa käsityksiä kaalien mahdollisuuksista.

Kaikki kirjan ruuat ovat kasvisruokia ja suuri osa myös vegaanisia. Miltei kaikki ohjeet voi toteuttaa gluteenittomina. Kirja esittelee seitsemän eri kaalia ja niistä yhteensä kymmeniä reseptejä. Ohjeissa on pääruokien lisäksi myös lukuisia kastikkeita ja lisukkeita, jotka sopivat monen muunkin kuin kaaliruokien kanssa tarjoiltavaksi, esimerkiksi herkullinen parsakaalipesto.

Salla Korpela on monipuolinen kirjailija, jolta on aikaisemmin ilmestynyt lehtikaalikeittokirja Kale. Se saavutti hetkessä suuren suosion ja nyt rakkaus kaaleihin laajenee kaikkiin kaalilajeihin.

Anna Autio on freelance-valokuvaaja ja taiteentekijä, jonka aistivoimaiset ruokakuvat herättävät reseptit eloon.

 

Salla Korpela & Anna Autio: K niin kuin kaali, ISBN: 978-952-264-749-8, Into-tieto, sid. 140 s.

https://intokustannus.fi/kirja/k-niinkuin-kaali/

Arvostelukappalepyynnöt: arvostelukappaleet@intokustannus.fi

Lisätietoja:
Mika Rönkkö
mika.ronkko@intokustannus.fi
050 436 2170