Julkaistu

Päämininisteri Antti Rinteen virallinen elämäkerta julkaistaan torstaina 24.10.

Pääministeri Antti Rinteen virallinen elämäkerta, Antti Rinne – Koko tarina, julkaistaan 24.10. klo 9:00 Helsingin Akateemisessa Kirjakaupassa (osoite: Keskuskatu 1). Paikalle saapuu myös pääministeri Antti Rinne. Tilaisuus on avoin kaikille. Tervetuloa! Lue lisää tilaisuudesta täältä.

Tämän lisäksi pääministeri Antti Rinne on mukana Helsingin Kirjamessuilla. Sunnuntaina 27.10. klo 15:30 Hakaniemi-lavalla kirjan kirjoittajat Lauri Nurmi ja Matti Mörttinen keskustelevat kirjasta Antti Rinteen kanssa. Samana päivänä kello 16:20-16:40 elämäkerran kirjoittajat Lauri Nurmi ja Matti Mörttinen ovat haastateltavina Rosebud-osastolla 6E48 olevalla lavalla.

Kirja on ennakkotilattavissa verkkokaupastamme torstaihin 24.10. saakka. Torstain jälkeen kirja on saatavilla marketeista, kirjakaupoista ja verkkokaupastamme. Innon ystävänä saat kaikista verkkokauppamme kirjoista -20% alennuksen, myös alennetuista hinnoista. Liittymään pystyt täältä.

Matti Mörttinen & Lauri Nurmi:
Antti Rinne
Koko tarina

Antti Rinne – Koko tarina on lajissaan historiallinen kirjatapaus: yhdestäkään Suomen pääministeristä ei ole julkaistu vastaavaa teosta hänen ollessaan vallassa.

”Minusta tulee presidentti”, Rinne sanoi jo esiteininä kavereilleen. Miten hän opiskeli juristiksi niin ällistyttävän nopeasti? Entä millainen johtaja hän on?
Kirjassa päästään seuraamaan Antti Rinteen nousua sairausvuoteelta vaalitaistelun tuoksinaan ja sen voittajaksi keväällä 2019.

Pääministeri on poikkeuksellisen avoin myös yksityiselämästään, ja hänen lähipiirinsä arvioi häntä kriittisestikin. Teos piirtää tarkan kuvan Rinteen elämästä syntymästä tähän päivään. Aineisto käsittää kymmeniä tunteja Antti Rinteen ja hänen läheistensä haastatteluja.

Kirjan ovat kirjoittaneet palkitut journalistit Lauri Nurmi ja Matti Mörttinen, joiden Into Kustannukselle tekemä kirja Sauli Niinistö – Mäntyniemen herra ilmestyi syksyllä 2018. Lisäksi projektissa on ollut mukana päätoiminen tutkimusavustaja.