Anu Silfverbergin Pienen tahnakirjan avulla kuka tahansa tekee jouluvieraisiin suuren vaikutuksen – pienellä vaivalla!
Mikä on paras punainen dippikastike? Millä tahnalla täytetään grillatut paprikat? Kuinka nopeasti valmistuu maa-artisokkapyree? Montako tuoretta yrttiä mahtuu samaan vihreään tahnaan? Voiko valkosipulia edes olla liikaa?
Anu Silfverbergin Pieni tahnakirja – helpot herkut punajuurihummuksesta korianteripestoon on syntynyt lukijoiden toiveesta: se on kokoelma Long Playn rakastetun uutiskirjeen parhaita tahnareseptejä. Kirjan 64 vegaanista tahnaa valmistuvat tehosekoittimella helposti ja nopeasti. Anu Silfverbergin ihanan suurpiirteiset ohjeet kannustavat lukijaa kokeilemaan ja maistelemaan rennosti: näissä ohjeissa ei ole mittayksiköitä. Kokeile ja sekoita, päättele minkä maun haluat korostuvan.
”Kun haluat tehdä ihmisiin maksimaalisen vaikutuksen minimaalisella ponnistuksella, tee tahna”, Silfverberg neuvoo kirjassa. Nimittäin: ”Tahna on aina enemmän kuin osiensa summa.”