Julkaistu

Into rekrytoi: myyntikoordinaattori

Työpaikkakuvaus

Innostutko verkkokaupan kautta tapahtuvan myynnin kehittämisestä? Haluatko työskennellä kirjallisuuden parissa? Löytyykö sinulta kykyä suunnitella ja organisoida erilaisia myyntitapahtumia? Etsimme nyt Into Kustannukselle myyntikoordinaattoria tukemaan kustantamon myyntitiimiä. Tehtävä on äitiyslomasijaisuus ajalle 11.10.2021–23.9.2022. Lue tehtävästä lisää alta ja jätä hakemuksesi jo tänään!

Miksi töihin Into Kustannukselle?

Into Kustannus on suomalainen kustantamo, jossa kirjallisuus ja lukemisen edistäminen ovat intohimoja. Yritys on toteuttanut vuodesta 2007 lähtien visiotaan vastuullisesta ja rohkeasta julkaisutoiminnasta. Into Kustannuksen taustalla on ajatus kestävästä tulevaisuudesta, ja toiminnan keskiössä ovatkin suvaitsevaisuus, moniäänisyys sekä luonnon arvostaminen. Into Kustannuksen kirjailijoihin kuuluu monia Finlandia-ehdokkaita sekä menestyneitä kauno- ja tietokirjailijoita.

Työyhteisönä Into Kustannus on lämminhenkinen ja tiivis. Toimistomme sijaitsee viehättävässä puutalossa Helsingin Kalevankadulla. Työskentelytavat ovat joustavia, ja yhteiseen arkeen kuuluu erilaisia virkistyshetkiä ja vaihtuvia etuja.

Myyntikoordinaattorin työtehtävät:

Tärkein tehtäväsi on Innon verkkokaupan myynnin kasvattaminen ja kehittäminen. Työtehtäviisi kuuluu keskeisesti verkkokaupan kautta tapahtuvien myyntikampanjoiden suunnittelu ja toteutus yhdessä markkinointitiimin ja webmasterin kanssa. Pääset myös tekemään yhteistyötä Kirjavälityksen kanssa ja seuraamaan, että toimitukset kulkevat saumattomasti verkkokaupan asiakkaille. Pääset hyödyntämään työtehtävissä asiakaslähtöistä ja dataorientoitunutta näkökulmaa.

Keskeisimmät työtehtäväsi ovat:
• Verkkokaupan myynnin kasvattaminen ja kehittäminen
• Myyntitapahtumien suunnittelu ja organisointi
• Yhteydenpito Kirjavälitykseen: toimitusten seuranta, tuotetietojen vieminen Kirjavälityksen portaaliin
• Käsivaraston ja Kirjavälityksen varaston koordinointi
• Uusien myyntikanavien ideointi
• Postitus: kilpailuehdokaskirjojen toimittaminen kilpailuraadeille, tekijänkappaleiden postitus, mediakappaleiden postitus, arvostelukappaleiden postitus
• Toimistopäällikön työtehtäviä: laskujen tarkistaminen, postitustarvikkeiden ja muiden toimistotarvikkeiden hankintaTyöaika tehtävässä sijoittuu pääsääntöisesti toimistoaikoihin, mutta työn luonteen takia tehtäviin kuuluu ajoittaisia ilta- tai viikonlopputapahtumia. Työ on kokoaikainen äitiysloman sijaisuus.

 

Kuka sinä olet?

Tehtävä sopii erinomaisesti henkilölle, jolla on jo muutaman vuoden kokemus vastaavista myynnin työtehtävistä. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus mielellään myynnin alalta. Kiinnostus kirjoihin ja kustannusmaailmaan on edellytys tehtävässä menestymiselle, ja kustannustoiminnan ymmärrys iso plussa. Olet asiakaslähtöinen ja sinulla on ymmärrystä Google Analyticsin käytöstä myyntityön tukemisessa ja kehittämisessä. Olet rohkea kokeilemaan uusia asioita, luonteeltasi sosiaalinen ja yhteistyökykyinen. Toivomme sinulta myös oma-aloitteisuutta ja joustavuutta.

Jos tunnistit itsesi, hae tehtävään jo tänään! Etenemme potentiaalisten hakijoiden kanssa nopealla aikataululla.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen hakemukset@intokustannus.fi.
Paikka täytetään heti oikean ihmisen löytyessä.
Lisätietoja:
Jaana Airaksinen
kustantaja, toimitusjohtaja
jaana.airaksinen@intokustannus.fi
045 633 4495